Atac la adresa lui Dumitru Dragomir: «E un păduche pe fundul borcanului!»

Ultima actualizare:

"Dacă ar fi să-l judecăm pe acest domn Dragomir am spune să-l iertăm că nu ştie ce vorbeşte. Dar el face nişte acuze grave. Dacă s-au făcut lucruri din astea şi el ştia înseamnă că a baut ceva votcă şi el. El este un personaj mort în fotbalul românesc. Noi am promovat pe merit. Dacă eu sîunt cel profund incorect ar trebui să detalieze", a spus Iftime la Sport total FM.

"Dar când un nebun aruncă o piatră undeva şi ceilalţi se grăbesc.... Eu am zis de atâţia ani că Dragomir nu mai are ce căuta la Ligă, pe vremea când era puternic, nu acum când vorbeşte ca un păduche pe fundul borcanului. Acum nu-l mai ascultă nimeni. Cred că e supărat că nu mai este la Ligă", a mai spus acesta.

"Nu ştiu nimic de drepturile de televizare. Eu cred că Gino ar trebui să obţină măcar banii care au fost până acum. Cel mai important lucru pentru fotbalul românesc sunt aceşti bani. oricum, pentru fotbalul românesc este o lovitură mortală să vină aşa puţin oameni pe stadion. Eu dacă nu aduc cel puţin 4-5 mii de oameni mă retrag", a explicat el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net