Astra rămâne fără Alibec

alibec_astra.jpg

Denis Alibec este liderul Astrei Giurgiu
Denis Alibec este liderul Astrei Giurgiu
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Neacordarea licenței pentru cupele europene Astrei Giurgiu din cauza problemelor financiare i-a dezamăgit pe jucătorii și antrenorii formației de la Dunăre. Unul dintre ei a spus răspicat că va pleca după terminarea campionatului.

Denis Alibec este, alături de Constantin Budescu, unul dintre cei care au făcut posibilă prezența Astrei în play-off-ul Ligii 1. Jucător de mare talent, el a decis ca din vară să dea curs uneia dintre numeroasele oferte pe care le are din străinătate. Iar dacă până săptămâna trecută se mai gândea dacă să facă sau nu acest pas, după ce Europa i-a fost interzisă Astrei, el e decis ca sezonul viitor să-l prindă în alt tricou. „A primit o ofertă în februarie – martie din Polonia. De comun acord, Alibec s-a pus cu patronul Ioan Niculae să plece la vară”, a declarat antrenorul formației, Bogdan Andone.

În ceea ce-l privește pe tehnicianul în vârstă de 45 de ani, acesta spune că va continua cu echipa. ”Contractul meu expiră pe 16 iunie. Am discutat cu Dani Coman și despre strategia pentru sezonul următor, ce se dorește la echipă. Am discutat cu patronul echipei și am căzut de acord de principiu pentru încă un an de zile. Rămâne ca până la meciul cu Gaz Metan să se facă actele, să semnăm un nou contract. Nu are rost prelungirea pe o lună, nu ajută clubul, nu poate să își facă o strategie pe termen lung”, a declarat Andone. El a recunoscut că are și o ofertă de la o echipă din prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1