Astra, lider «în mocirlă»

Ultima actualizare:

    Junior Morais se chinuie în condiţiile mizere de la Astra
Junior Morais se chinuie în condiţiile mizere de la Astra

Elevii lui Şumudică sunt pe primul loc în clasament, dar trăiesc clipe mizere: sunt neplătiţi cu lunile, în cantonament nu au mâncare şi nu posedă echipament de iarnă.

Giurgiuvenii s-au confruntat cu probleme şi-n trecut, iar în vară anunţul oficial a fost că totul s-a rezolvat, inclusiv fotbaliştii şi-au primit restanţele. Dar „minunea” a ţinut puţin. În prezent, datoriile au ajuns din nou la câte trei luni, şi-n plus jucătorii se plâng că nu au nici măcar căciuli şi mănuşi, sponsorul tehnic refuzând să doteze echipa cu astfel de accesorii din cauza unor datorii mai vechi.

Astfel, la antrenamente, ei şi-au tăiat jambierele pe care şi le-au pus pe cap pentru a se proteja de frig, însă la baza de pregătire s-au „trezit” şi cu alte probleme: angajaţii au intrat în grevă şi terenul a devenit o „mocirlă.  Raţia de mâncare a dispărut şi ea, iar deplasările lungi se fac cu autocarul, banii pentru o cursă cu avionul fiind un lux.

Există varianta ca la meciul cu Petrolul din etapa următoare, unii fotbalişti să nu-şi dorească să intre pe teren, ca formă de protest la adresa conducătorilor. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net