Astra închide careul provincialelor din Cupă. Şumudică a făcut circ şi la Ovidiu

Ultima actualizare:

    Budescu a fost din nou decisiv pentru giurgiuveniFoto Click!
Budescu a fost din nou decisiv pentru giurgiuveniFoto Click!

Viitorul şi Astra Giurgiu au jucat aseară la Ovidiu ultimul sfert de finală din Cupa României. Oaspeţii au câştigat cu 3-1 şi s-au apropiat la doar o lungime de trofeu.

Liderul din Liga 1 n-a putut rezista decât 40 de minute în faţa experimentatei echipe a lui Marius Şumudică. Seto a deschis scorul cu 5 minute până în pauză, iar Budescu a ridicat scorul la 2-0 în minutul 44, pecetluind practic soarta partidei. În a doua parte, Morar a redus din diferenţă cu 30 de minute înainte de final, dar golul egalizator n-a mai venit. A venit însă cel de 4-1, înscris de Florea în minutul 85 şi Astra merge în semifinale alături de Craiova, Voluntari şi ACS Poli Timişoara.

N-au lipsit însă tensiunile chiar dacă la stadion a fost puţină lume. Marius Şumudică s-a bucurat ostentativ la golul lui Budescu, deschzând geamul lojei de la oficială, de unde a văzut partida, fiind suspendat. Din păcate pentru el, în zonă erau mulţi localnici care l-au înjurat şi scuipat ca la uşa cortului. Unii au aruncat chiar cu obiecte spre fotoliul lui Şumudică şi lucrurile s-au calmat cu greu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net