Astra Giurgiu – Genk: Continua povestea nebună din Giurgiu?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Astra Giurgiu este singura echipă care ține steagul sus pentru România în cupele europene, iar spectacolul este aproape să înceapă. Astăzi „astralii” debutează pe teren propriu contra lui Genk, în prima manșă a șaisprezecimilor Europa League, de la ora 20:00.

Casa de pariuri online Betano.com a realizat cu această ocazie un grafic în care a așezat față în față cele două echipe. Superioritatea belgienilor este evidentă. Ei au terminat pe locul 6 dintr-un clasament general al celor 48 de echipe din grupele Europa League, surclasați doar de nume precum Fiorentina, AS Roma, Anderlecht sau Șahtior, în timp ce Astra se află în a doua jumătate a  acestei ierarhii.

Genk a dominat în grupe la numărul de victorii, la goluri pe meci (dublu față de Astra!), la posesie, la pase. Are în componență un jucător cu o valoare de 5 milioane de euro, a vândut un jucător cu 17 milioane de euro.  Iar lista poate continua. Graficul Betano.com de mai sus vorbește de la sine.

Budescu la puterea 5!

În plus, la pariuri sportive, belgienii continuă să domine: Astra are o cotă la victorie diseară de peste 3,00 – Genk în jur de 2,30. Aproape dublă este cota de calificare: Astra 2,60, Genk 1,50. Toate pariurile pentru acest meci sunt pe Betano.com, care oferă celebrele cote cu Marjă 0% (profit maxim pentru pariori), peste 199 de tipuri de pariuri, dar și o cotă îmbunătățită (5,00) pentru ca Budescu să înscrie diseară!

Astra, pasărea Phoenix, zboară mai departe

Totuși, întrebarea este: poate Astra răsturna calculele și rupe bariera cifrelor? O poate topi pe Genk pentru a o transforma într-o simplă ciocolată belgiană delicioasă și comestibilă? Deși nu se face, se poate răspunde cu o întrebare la această întrebare: cine credea că Astra va ajunge până aici?

Cine credea că Astra va mai spera la o performanță în Europa, când în campionat părea că merge implacabil spre playout? Ei bine, Astra parcă s-a trezit spre finalul lui 2016 și continuă în forță în 2017. Are în Liga 1 patru victorii la rând și planuri pentru podium cel puțin. Marius Șumudică, un antrenor mereu pe picior de plecare, știe acum că dacă va mai aduna 12 puncte din următoarele patru meciuri are șanse matematice la titlu. Sunt cuvintele lui.

Așadar, totul este deschis pentru acest meci și pentru această dublă manșă prin intermediul căreia Astra speră să își continue povestea europeană nebună.

Betano.com te invită pentru acest meci, dar și pentru toate celelalte din Europa League, să accesezi siteul, oferind acces la o platformă ce asigură cea mai bună experiență de sport și divertisment.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net