Astra, bună de plată pentru Budescu

constantin_budescu.jpg

Constantin Budescu
Constantin Budescu
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Astra Giurgiu a primit o lovitură în plină figură din partea FIFA. Forul mondial a acceptat cererea saudiților de la Al-Shabab, astfel că românii trebuie să plătească 723.000 de euro pentru că l-au folosit pe Constantin Budescu.

Anunțul a fost făcut de clubul arab, într-un comunicat, tot acolo specificându-se faptul că suma trebuie plătită în termen de 45 de zile. Budescu a jucat la Al Shabab în sezonul 2018-2019, fiind transferat pentru 2,5 milioane de euro de la FCSB, apoi a trecut la Astra Giurgiu. Numai că, așa cum se arată pe site-ul grupării, în vara anului 2019, Budescu a părăsit cantonamentul din Germania fără acordul clubului saudit şi şi-a reziliat unilateral contractul, fără motiv. Litigiul a fost înaintat la FIFA, care a dat dreptate grupării Al Shabab, astfel că Astra, clubul care l-a legitimat, este bun de plată. Practic, e aceeași situație, dar cu rezultat invers, în care s-a aflat și FCSB cu sârbul Bogdan Planic, care și el, la rândul lui, și-a reziliat contractul cu bucureștenii, apoi clubul patronat de Gigi Becali s-a adresat FIFA, dar degeaba. Conform regulilor forului mondial, un fotbalist are dreptul de a juca la o altă formație cât timp durează deliberarea FIFA, numai că echipa la care evoluează trebuie să plătească penalizarea dictate în cazul unui rezultat nefavorabil. Exact ce se întâmplă acum, cu Astra.

În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu a jucat 24 de meciuri în toate competiţiile pentru Al-Shabab, pentru care a marcat opt goluri şi a oferit cinci pase decisive.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1