Asta e Steaua de Liga Campionilor!

Ultima actualizare:
Raul Rusescu
Raul Rusescu

Mirel Rădoi n-a fost prezentat încă oficial ca antrenor al Stelei, dar acesta se bate deja pentru transferuri. Împreună cu Gigi Becali şi Valeriu Argăseală a obţinut acorduri cu şase fotbalişti, dar numărul venirilor poate creşte dacă greii echipei vor avea oferte şi vor pleca din Ghencea.

Cel mai sensibil este în acest moment postul de portar, unde trebuie adus urgent un titular de mare valoare. După plecarea lui Arlauskis la Watford a devenit clar că Steaua nu poate sta în Niţă şi Cojocaru, doi goalkeeperi modeşti, care au dezamăgit în puţinele dăţi când l-au înlocuit pe lituanian în sezonul recent încheiat.

Favorit să vină în Ghencea e Peterson Pecanha, fost la Rapid şi Petrolul. Brazilianul a dovedit că are valoare, e liber de contract, dar deşi şi-a dat acordul verbal, se pare că acesta joacă la două capete, ezitând să semneze, în aşteptarea, unei oferte bombă din străinătate. Varianta de rezervă se numeşte Grahovac, portarul Iaşiului, dar moldovenii nu vor să-l lase să plece.

Şi varianta Veselovsky, de la „U” Cluj,  a căzut, ardelenii cerând prea mulţi bani pentru slovac. În apărare vor veni minimum doi titulari cerţi. În banda dreaptă va ajunge cel mai probabil haitianul Sony Alcenat, fost la Petrolul, care poate juca şi în linia mediană. În cealaltă parte a terenului va evolua William de Amorim, jucător care îşi va rezilia contractul cu Astra Giurgiu.

În centrul apărării ar mai fi nevoie de o concurenţă puternică doar dacă unul dintre Varela şi Tamaş va pleca de la echipă. Acelaşi lucru e valabil şi pentru mijlocul terenului. Filipe Teixeira şi Florin Cernat par deja certitudini şi vor juca între Alex Chipciu şi Cristi Tănase. Ar mai fi însă nevoie de un închizător de meserie, dar Filip sau Neagu pot reprezenta soluţii de avarie.

Atacul va suferi din nou modificări. În acest moment sub contract mai este în ofensivă doar George Ţucudean, dar la ce formă slabă a arătat acesta în tricoul roş-albastru, e clar că steliştii nu se pot baza doar pe el. După ce Gregory Tade a refuzat Steaua pentru un contract în străinătate, Toto Tamuz a devenit prima opţiune şi se pare că israelianul mai trebuie doar să semneze contractul.

O soluţie de ultimă oră pare să fie însă Federico Piovaccari, jucătorul Sampdoriei, care l-a împrumutat în Ghencea în sezonul 2013-2014. Cum la genovezi a ajuns antrenor Walter Zenga, prietenul lui Rădoi, steliştii vor să profite de această relaţie şi să-l readucă pe italian în Ghencea.

Şi-au luat la revedere de la Rusescu şi Prepeliţă


    Raul Rusescu
Raul Rusescu

Steliştii sunt atât de disperaţi după transferuri nu doar pentru că de luni încep pregătirile pentru noul sezon, dar şi pentru că au rămas fără foarte mulţi jucători. Doar vineri le-au spus „La revedere!”, printr-un comunicat oficial, lui Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevic, Alex Bourceanu, Andrei Prepeliţă şi Raul Rusescu. Cu toţii şi-au încheiat contractele cu clubul din Ghencea şi au refuzat să semneze prelungirea, în speranţa unor variante mai atrăgătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net