Ăsta e golul cu care Cristiano Ronaldo a speriat planeta!

Ultima actualizare:

    Execuţia lui Ronaldo i-a lăsat mască pe fanii lui Juventus
Execuţia lui Ronaldo i-a lăsat mască pe fanii lui Juventus

Real Madrid a câştigat cu 3-0 prima manşă cu Juventus Torino din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar Cristiano Ronaldo a înscris un gol magnific, despre care se vorbeşte acum în întreaga lume.

Portughezul a deschis scorul repede la Torino, în minutul 3, dar "bijuteria" a realizat-o în repriza secundă. Prins cu spatele la poartă de o centrare venită de pe flancul drept, Cristiano Ronado s-a înălţat şi a scos din joben o "foarfecă" genială, cu care l-a lăsat simplu spectator pe italianul Buffon.

Imediat, cei 40.000 de fani pe care i-a avut Juve în tribune s-au ridicat şi l-au aplaudat la scenă deschisă pe Ronaldo. "Da, a fost un gol extraordinar, cel mai frumos pe care l-am dat în carieră. Încercam de mult timp să dau un asemenea gol şi azi am reuşit. Le mulţumesc suporterilor lui Juventus, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva", a declarat starul madrilenilor.

"Ronaldo e la acelaşi nivel cu Maradona şi Pele", a fost declaraţia lui Gigi Buffon, portarul învins de super-execuţia portughezului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net