Asta e cea mai tare echipă din Star Manager! Tu cât de inspirat ai fost?

barcelona.jpg

Barcelona are doi jucători în echipa ideală a primelor două runde. Asta deşi Messi n-a jucat decât într-una
Foto Click!

S-au scurs deja două etape din grupele Ligii Campionilor, iar cei 210 antrenori înscrişi până acum la Star Manager intră în linie dreaptă. După runda viitoare jocul se restartează, testele se termină şi lupta pentru premii începe în forţă.

Aceste două etape, care au fost de încălzire, au permis "managerilor" din Star Manager să se acomodeze cu jocul şi să observe la modul cât mai real cu putinţă cam despre ce e vorba. Acum, că toată lumea ştie cum se punctează, cum se fac schimbările şi ce formulă de joc e mai bună, trecem şi la statistică. Cifrele ne dau cea mai relevantă dovadă despre cât de inspiraţi aţi fost, dar şi cel mai bun sfat pentru etapele care urmează.

Astfel, pe postul de portar, unde "clean sheet-ul", adică neprimirea vreunui gol, contează decisiv, am avut patru variante. Buffon, Oblak, Kasper Schmeichel şi Sergio Rico, de la Juventus, Atletico, Leicester şi Sevilla, sunt singurii din cei 32 de portari care au scăpat în ambele jocuri cu poarta intactă. N-au punctat la fel pentru că paradele salvatoare oferă şi ele câte un bonus, iar din această cauză slovenul din poarta madrilenilor este primul, cu 15 puncte.

oblak.jpg

Slovenul lui Atletico Madrid, Jan Oblak, a fost până acum cel mai bun portar al sezonului în Liga Campionilor
Foto Click!

În apărare avem de asemenea câteva variante de jucători care n-au primit gol, dar în schimb au marcat sau au pasat decisiv. Asta i-a făcut să puncteze excelent pentru cine a avut norocul să-i selecţioneze în echipa lui. Cel mai bun dintre toţi fundaşii, şi pe locul doi la general, este Dani Alves, de la Juventus, care cu două meciuri fără gol primit, plus assist şi gol cu Dinamo Zagreb, a adunat 21 de puncte. Apoi, sârbul Kolarov, de la Manchester City, a strâns şi el 14 puncte, bune pentru un fundaş mai ales că doar cu Gladbach, în primul meci, a scăpat fără gol primit. La Glasgow apărarea lui a fost învinsă de trei ori, dar Kolarov s-a scos cu pasele de gol şi aportul din ofensivă. La fel a fost şi în cazul lui Raphaël Guerreiro, de la Borussia Dortmund, dar şi al surprizei Augustinsson, de la FC Copenhaga, care completează cea mai bună apărare din joc.

oficial-dani-alves-prezentat-la-juventus-am-venit-aici-sa-fac-istorie-brazilianul-a-semnat-pe-doua-sezoane_size6.jpg

Dani Alves s-a transferat în această vară la Juventus de la Barcelona, dar a rămas unul dintre cei mai buni apărători laterali din lume
Foto Click!

La mijloc e de asemenea bătaie mare! Aici se punctează golul, assistul şi neprimirea golului, dar ultimul aspect nu la fel de consistent ca fundaşii sau portarii. În aceste condiţii, deşi am avea aşteptări mari de la numele grele, linia mediană arată foarte ciudat. Totuşi, matematica nu minte! Mijlocaşii care au punctat cel mai bine în aceste prime etape sunt Kimmich, de la Bayern Munchen, şi Mahrez, de la Leicester, ambii cu câte 15 puncte adunate. Al treilea este Alexis Sanchez, de la Arsenal, cu un punct mai puţin în zestre după partidele cu PSG şi Basel.

646x404.jpg

După minunea din Premier League, Leicester şi Mahrez ţintesc alta, în Liga Campionilor. Până acum merg ceas, au şase puncte din şase, niciun gol primit, iar algerianul e cel mai tare mijlocaş al sezonului
Foto: Click!

În atac e de asemenea inflaţie, astfel că am păstrat trei locuri pentru un sistem 4-3-3, netras de păr având în vedere că e destul de la modă printre tehnicienii reali, dar şi cei fantastici, de la Star Manager. Astfel, deşi n-a jucat decât un meci, Messi e ldier la puncte între toţi fotbaliştii din joc, argentinianul adunând doar în nebunia cu Celtic 22 de puncte. Cu Gladbach a lipsit accidentat, dar n-a reuşit nimeni să-l detroneze. Apoi, alături de el în atacul perfect stau două cunoşninţe: Neymar, colegul de la Barcelona, şi Aguero, colegul de la naţională, ambii cu câte 21 de puncte strânse după primele două partide.

19-sport-messi.-gettyimages-592319306.jpg

lionel messi
Messi n-a jucat în deplasarea de la Gladbach, dar a rămas lider în Star Manager doar cu punctele din jocul cu Celtic
Foto: Guliver/ Getty Images

Echipa ideală după primele două runde:

Oblak (Atletico, 15 pct) - D. Alves (Juventus, 21 pct), Kolarov (M. City, 14 pct), Guerreiro (Dortmund, 14 pct), Augustinsson (Copenhaga, 13 pct) - Kimmich (Bayern, 15 pct), Mahrez (Leicester, 15 pct), Sanchez (Arsenal, 14 pct) - Messi (Barcelona, 22 pct), Aguero (M. City, 21 pct), Neymar (Barcelona, 21 pct)

Nu esti încă în joc, dar pretinzi că ştii fotbal şi sorbi Liga Campionilor de fiecare dată când se joacă? Intră AICI şi arată-ne cât de bun eşti! Iar noi te vom premia! De atapa viitoare e pe bune!

Loading...
 
 

Citește și