ASA - Voluntari, întâlnire între duşmani

Ultima actualizare:

    Ganea şi Niculescu s-au mai  duelat o singură dată ca antrenori,  într-un amical din 2013, când  Damila Măciuca, trupa lui Claudiu,  a învins cu 2-0 pe „U” Cluj
Ganea şi Niculescu s-au mai duelat o singură dată ca antrenori, într-un amical din 2013, când Damila Măciuca, trupa lui Claudiu, a învins cu 2-0 pe „U” Cluj

„Ganezul” şi „Clau-gol” au jucat la „roş-albi” din vara lui 2006 şi până la finalul anului, apoi, în 2010, actualul tehnician al ASA s-a întors la „câini” ca „secund”. Cu ambele ocazii, cei din staff au fost nevoiţi să-l oprească pe Ganea să nu-i aplice o corecţie fizică lui Niculescu.

Mureşenii sunt retrogradaţi deja, iar meciul cu cei de la Voluntari, aflaţi pe podiumul play-out-ului, se dispută doar pentru palmares. Totuşi, există o rivalitate imensă între cele două bănci tehnice. Gazdele de la ASA îl au pe Ionel Ganea, iar ilfovenii pe Claudiu Niculescu. 

Cariera lor s-a intersectat în două rânduri la Dinamo şi „Clau-gol” a scăpat mereu să nu fie transformat într-un „sac de box”. Rednic i-a avut sub comandă ca jucători şi introdusese sistemul rotaţiei, mai ales că în luptă era şi Dănciulescu. La un meci cu Poli Timişoara, „Ganezul”, nemulţumit că e schimbat, s-a îndreptat ameninţător spre Claudiu, care a scăpat doar cu o „ploa-ie” de înjurături, graţie colegilor care au intervenit prompt. S-au împăcat aparent şi nu au mai lucrat împreună din 2007, dar în 2010 s-au reîntâlnit. Niculescu era încă atacant, iar Ionel a venit ca antrenor secund. Automat, şicanele au reapărut. Mai întâi, tehnicianul a vrut să dea stingerea în cantonament la ora 22.00, interzicând partidele de rummy ce ţineau până spre miezul nopţii. Jucătorii le-au spus şefilor, iar Ganea s-a enervat, mai ales că Niculescu a fost printre cei care s-au opus deciziei. 

În scurt timp, „Clau-gol” a început să joace tot mai puţin şi s-a plâns naşului şi directorului executiv de atunci al „câinilor”, Cristi Borcea. Acesta i-a transmis lui Ganea că Niculescu trebuie să fie în echipă, iar antrenorul a răbufnit. L-a ameninţat pe jucător cu o bătaie soră cu moartea şi din nou cei din staff au fost pe fază şi l-au scăpat pe atacant. De altfel, „Ganezul” este recunoscut ca un tip care şi-a bătut mulţi colegi şi a vrut chiar să-i altoiască şi pe unii antrenori. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net