ASA – Gaz Metan, derby-ul săracilor

Ultima actualizare:

    Axente promite un meci bun, în ciuda problemelor existente la echipă
Axente promite un meci bun, în ciuda problemelor existente la echipă

Roş-albaştrii se obişnuiseră fără salarii, dar lucrurile sunt atât de grave la club încât au început să lipsească banii pentru lucruri de bază. Duminică vor avea însă în faţă tot o amărâtă a Ligii 1, Gaz Metan Mediaş, proaspăt intrată şi ea în clubul select al insolventelor.

ASA şi Gaz Metan se întâlnesc duminică seară, de la ora 19:00, ca să plângă una pe umărul celeilalte. Gazdele au ceva mai mare experienţă în a rula pe avarii, iar oaspeţii pot învăţa de la experţi cum se poate trăi şi juca pe stomacul gol. Mureşenii au probleme şi să facă rost de banii pentru baremele arbitrilor la meciurile de acasă, iar despre salarii ar fi amuzant să mai aducem vorba. Şi managerul Daniel Stanciu recunoaşte că s-a ajuns prea departe, iar el nu mai are puterea să-şi mintă jucătorii că va fi mai bine.

“E un fel de prostituţie ce fac acolo. Chiar stau şi mă gândesc dacă mai merită. Bani nu iau, trebuie să mint jucătorii că o să-şi ia banii, dar de fapt nu e aşa. Nu eu am dus acest club în insolvenţă, nu eu am făcut aceste datorii, însă eu trebuie să ies în faţă. Şi Dan Alexa e nemulţumit de situaţie. Ceea ce facem noi la Târgu Mureş este muncă patriotică. Nu dispunem de nicio condiţie”, a declarat şeful celor de la ASA. În ceea ce o priveşte pe Gaz Metan, acolo se întâmplă un paradox. Echipa stă excelent în clasament, băieţii lui Pustai ocupând loc de play-off, dar va suferi din cauza unor baschetbalişti care şi-au cerut drepturile şi au lăsat Clubului Sportiv doar soluţia insolvenţei, tocmai când la fotbal mergeau lucrurile cel mai bine. Oricum ar fi, e greu de găsit o miză meciului din această seară, poate doar aceea a afirmării pentru a pleca la un club mai serios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net