Aşa au petrecut fotbaliştii de Crăciun

Ultima actualizare:
Florin Gardoş jpeg

Majoritatea campionatelor s-au întrerupt până după Anul Nou, iar după un sezon greu toţi fotbaliştii au încercat să-şi încarce cât mai bine bateriile. O parte dintre ei au mers în vacanţe exotice, unii mai puţini norocoşi, au trebuit să împodobească bradul între două antrenamente, dar majoritatea au venit în ţară, unde s-au grupat în zonele pitoreşti de la munte sau în cabanele părinţilor.

Târg-mureşenii au zburat la Rio

E de-a dreptul un iad să fii sud-americani şi să fii obligat să joci în România iarna, când acasă, în emisfera sudică, începe sezonul estival. Asta păţesc argentinianul Nicolas Gorobsov şi brazilianul Henrique de Jesus, care cum s-a dat liber de vacanţă l-au luat pe colegul lor spaniol, Javier Velayos, şi au zburat peste Atlantic, tocmai în Brazilia. Cei trei apar într-o fotografie având în spate golful Botafogo, din Rio de Janeiro, şi nu putem spune decât că le stă bine.

Gardoş a împodobit bradul între antrenamente

Un fotbalist român care lucrează de Sărbători pentru prima dată în carieră este fostul stelist, Florin Gardoş, acum la Southampton. „Sfinţii” au avut ieri meci şi în preajma Crăciunului jucătorii lui Koeman s-au antrenat la greu. E bine însă că în Anglia arhaicele cantonamente nu mai există, iar jucătorii au fost liberi să stea în sânul familiei în Ajun. Gardoş a apucat să încheie împodobirea bradului la timp şi l-a aşteptat cuminte pe Moş, alături de logodnia lui, Diana Mich.

Ciprian Marica a ales Germania

Atacantul nu mai joacă de mult la VfB, dar se află la Stuttgart pentru un tratament de lungă durată pe care n-a putut să-l întrerupă nici de Sărbători. Marica a rămas practic în Germania în toată această perioadă în care trage tare ca să revină pe teren la începutul anului viitor. Nu e însă singur, ci cu iubita lui, Laura Teodoru, care la o plimbare prin oraş l-a surprins pe fotbalist într-o postură ingrată, încercând să-i fure lui Moş Crăciun sacul cu cadouri. În glumă, evident.

Ovidiu Hoban a mers la Ierusalim

Ovidiu Hoban este unul dintre românii care au avut ghinionul să fie obligat să joace de Crăciun. Asta pentru că liga din Israel, la fel ca cele din Anglia, nu se întrerupe în această perioadă. Astfel, fostul petrolist a încercat să fie un cât mai bun creştin şi pentru a intra în spiritul Crăciunului, chiar dacă nu are zăpadă, a mers de la Ber Sheeva la Ierusalim. În fotografie nu apare însă la Catedrala Învierii, ci la Zidul Plângerii, loc sacru pentru evrei.

Maxim şi Chivu s-au retras la Piatra-Neamţ

Bundesliga nu joacă de Crăciun, iar Alexandru Maxim a revenit în ţară. Ceva mai liniştit după ultimele rezultate ale lui VfB Stuttgart care dau şanse de salvare în retur, mijlocaşul s-a dus direct la Piatra-Neamţ, în oraşul său natal. Acolo a dat peste fostul internaţional, Cristi Chivu, care e reşiţean la origini, dar care a făcut Crăciunul la socri, Adelina, soţia sa, fiind din acelaşi oraş. Aceştia au scăpat puţin şi de fete şi au ieşit împreună în oraş, ca între băieţi.

Fraţii Herea «au rupt» cluburile

Ovidiu Herea, fostul jucător al Rapidului, în prezent la Sion, abia a aşteptat să vină în România. Micuţul orăşel din Alpi nici nu se compară ca atmosferă cu Bucureştiul, mai ales în zile de sărbătoare. Astfel, Ovidiu a petrecut timp cu familia, cu prietenii, dar şi cu foştii colegi din Giuleşti, cu care încă mai ţine legătura. Într-una dintre seri, chiar înainte să vină Moş Crăciun, Ovidiu şi fratele său, Claudiu, şi el fost la Rapid, au ieşit într-un club din capitală.

Torje a preferat compania părinţilor

simeon stalpnicul png

Un Crăciun liniştit, în sânul familiei a preferat şi Gabriel Torje, mijlocaşul lui Konyaspor. Acesta a mers direct la Timişoara, în oraşul natal, şi a petrecut alături de tatăl şi de mama sa cu care nu s-a mai văzut de mult. „Piticul” a ciocnit un pahar de vin roşu cu ai săi şi a gustat fiecare moment din această scurtă vacanţă. La fel a ales şi Florentin Petre, fostul dinamovist, făcând pe Moş Crăciun pentru fiul cel mic, Alex Cristian, şi soţia lui, Margarita.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net