Aşa arată 400 de milioane de euro!

Ultima actualizare:

    Mbappe şi Neymar promit să aducă titlul la PSG în acest sezon
Mbappe şi Neymar promit să aducă titlul la PSG în acest sezon

Săptămâna care se încheie astăzi a fost marcată în fotbalul internaţional de transferul oficial al lui Kylian Mbappe de la Monaco la Paris Saint-Germain, acolo unde tânărul francez va face o pereche de vis cu brazilianul Neymar.

În doar o lună de zile, şeicii din conducerea clubului Paris Saint-Germain au scos din seifuri peste 400 de milioane de euro pentru a arunca în aer piaţa transferurilor. 

Nici nu se liniştiseră apele după ce parizienii au plătit Barcelonei clauza de reziliere a lui Neymar (222 de milioane de euro), că PSG-ul a lovit din nou. Alte 180 de milioane de euro vor pleca cel mai târziu vara viitoare la AS Monaco în schimbul puştiului-minune din fotbalul mondial, Kylian Mbappe. Deocamdată, atacantul de 18 ani va juca la PSG sub formă de împrumut, asta până când gruparea din capăitala Franţei îşi va rezolva problemele cu fairplay-ul financiar impus de UEFA. Cert e faptul că antrenorul Unai Emery i-a avut la antrenamente în ultimele zile atât pe Neymar, cât şi pe Mbappe, ocupanţii primelor două locuri în topul celor mai scumpi fotbalişti din istorie. „E important pentru mine că am rămas în Franţa şi că am revenit în oraşul în care am crescut. Nu eu am stabilit preţul de transfer, nu e treaba mea. Acest lucru nu schimbă nimic din felul în care joc”, a declarat adolescentul care a explodat sezonul trecut în tricoul monegascilor. 

Bineînţeles, bătălia pentru serviciile lui Mbappe a fost una cu scântei, englezii de la Manchester City părând să fie la un moment dat favoriţi. „Nu l-am refuzat pe Guardiola, am refuzat-o pe Manchester City. PSG e proiectul care mi se potriveşte cel mai bine. Am fost atras de ambiţiile clubului înainte de venirea lui Neymar, dar este un avantaj să-l am alături”, a mai spus Mbappe.

Se vor bate pentru «Balonul de Aur»?

simeon stalpnicul png

E posibil ca, în curând, coechipierii Neymar şi Mbappe să concureze cu şanse egale pentru câştigarea „Balonului de Aur”, cel mai râvnit trofeu acordat la nivel individual în fotbalul mondial. Deocamdată, Mbappe spune că va sta la cutie şi că va fi un simplu „locotenent” pentru Neymar. „Nu urmăresc să câştig Balonul de Aur, dar Neymar o poate face. Voi face totul pentru a-l ajuta să câştige. M-ar face fericit”, a spus proaspătul atacant al celor de la PSG.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net