ASA a acuzat Dinamo de lipsă de fair-play! Vezi răspunsul "câinilor"!

Mircea Rednic

Mircea Rednic
Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron
Foto Click!

Dinamo a învins cu 2-1 pe teren propriu, sâmbătă seară, pe ASA Târgu Mureş. Dar, rivalii au acuzat că bucureştenii nu au fost fair-play şi au dat de înţeles că arbitrul Cristi Balaj i-ar fi favorizat.

"În primul rând, un club susţinut de administraţia locală, din bani publici, care activează într-o competiţie alături de cluburi susţinute cu bani privaţi nu poate pomeni de conceptul de fair-play.
În al doilea rând, declaraţiile mureşenilor de după meciul de sâmbătă arată faptul că ASA este o echipă care nu ştie să piardă. Dacă declaraţiile tehnicianului sunt oarecum de înţeles prin prisma faptului că el trebuie să se scuze într-un fel pentru înfrângerea suferită, cele ale căpitanului de echipă, Gabriel Mureşan, sunt de netolerat. Un jucător faimos pentru duritate, care a mutilat pe viaţă un coleg de breaslă, este ultimul care poate invoca lipsa cuiva de fair-play, mai ales că în situaţia la care face referire – faza de la care a plecat cel de-al doilea gol marcat de Andrei Marc – cei care ar fi trebuit să trimită mingea în aut erau chiar jucătorii echipei lui, care erau în posesie. De asemenea, faultul despre care vorbeşte Mureşan la faza primului gol este inexistent, iar dacă s-ar arbitra după normele cu care dă impresia că este obişnuit căpitanul mureşenilor, venit de la CFR Cluj, nu s-ar mai executa cornere sau lovituri libere în apropierea careului echipei lui. În plus, declaraţiile ameninţătoare de după partidă ale aceluiaşi jucător ar trebui sancţionate, mai ales că vin din partea unui recidivist. Pe viitor, sperăm ca echipa mureşană să arate din nou că ştie să şi piardă, aşa cum a arătat în ultima etapă de campionat din sezonul trecut, atunci când i-a scăpat titlul printre degete şi a dat cu adevărat dovadă de fair-play, neafişând agresivitatea şi încrâncenarea pe care au arătat-o sâmbătă într-o partidă banală de mijloc de campionat", au răspuns dinamoviştii într-un comunicat postat azi.

Loading...

Citește și

  • andrei marc, dinamo, goluri, secrete

    Dinamo s-a impus sâmbătă cu scorul de 2-1 în faţa celor de la ASA, ambele goluri ale bucureştenilor fiind marcate, în minutele 41 şi 55, de tânărul apărător Andrei Marc (23 de ani). Click! vă prezintă mai multe lucruri inedit din viaţa şi cariera celui care se anunţă unul dintre liderii dinamoviştilor în viitorul apropiat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1