Artificii şi confetti printre lacrimi la Târgu Mureş

confetti-asa.jpg

Ploaia de confetti de la Târgu Mureş nu a adus nici o bucurie localnicilor
Foto: Sportpictures.eu

Învinşi acasă cu 2-1 de Oţelul, fotbaliştii de la Târgu Mureş au privit cu ochii înlăcrimaţi cum spre cer se ridică focuri de artificii şi confetti roş-albastre. Într-o atmosferă apăsătoare, nimeni nu voia să accepte titulatura de vicecampion.

“Poate dacă ASA nu avea evoluţii aşa bune, campionatul se termina demult. Ăsta e fotbalul, suntem dezamăgiţi, dar trebuie să vedem şi lucrurile bune. Trebuie s-o luăm de la capăt, aşa e în viaţă. Nu e uşor, pierderea titlului a venit pe teren propriu, în faţa propriilor fani şi le mulţumesc pentru susţinere”, a spus Ciobotariu. 

artificii-asa.jpg

Tristeţea a fost starea sufletească care a dominat seara de joi la Târgu Mureş
Foto: Sportpictures.eu

Şi, într-adevăr suporterii s-au ridicat în picioare şi şi-au aplaudat favoriţii chiar dacă nu au devenit cei mai buni din Liga I şi au încheiat campionatul cu o înfrângere în faţa Oţelului, 1-2, rezultat ce a ajutat ca titlul să ajungă la cei din Ghencea.

O mică festivitate la mijlocul terenului, iar protagoniştii au avut puterea să ridice capul din pământ şi să-şi şteargă lacrimile doar când a pornit show-ul cu artificii şi confetti. Totul făcea parte dintr-un spectacol grandios, lângă stadion fiind pregătită şi o scenă unde Voltaj ar fi trebuit să ţină un concert, iar şampania să curgă.

În condiţiile date, fiecare a plecat spre casă în scurt timp şi fotbaliştii au aflat că nu vor încasa nicio primă. La început au avut promisă suma de 17.000 de euro pentru fiecare dacă iau laurii de campioni şi 5.000 de euro dacă termină pe poziţia secundă pe podium. Apoi, şefii i-au anunţat că bonusul a fost redus la 10.000 de euro şi niciun ban dacă sunt doar vicecampioni. 

 

Loading...