Arsenal a luat Cupa Angliei, căpitanul Aubameyang a scăpat-o pe jos! - FOTO

cupa_angliei_scapata_de_aubameyang.jpg

Aubameyang și-a pus mâinile în cap în momentul în care a scăpat trofeul Cupei Angliei
Aubameyang și-a pus mâinile în cap în momentul în care a scăpat trofeul Cupei Angliei
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Arsenal a cucerit pentru a 14-a oară Cupa Angliei. Trofeul a fost scăpat pe jos de căpitanul Aubameyang, spre stupefacția colegilor.

Arsenal Londra și-a salvat sezonul cu o victorie în finala Cupei Angliei. ”Tunarii” au învins cu scorul de 2-1 pe Chelsea, grație unei duble a lui Aubameyang, care a marcat în minutul 28, din penalty, și în minutul 67. Golul celor de la Chelsea a fost reușit de americanul Pulisic, în minutul 5.

Astfel, Arsenal a cucerit a 14-a oară trofeul, dar a fost o victorie tristă, obținută pe stadionul Wembley, în fața unor tribune care au fost goale pentru prima dată în istoria competiției. Pentru ca tristețea să fie și mai mare, în euforia primirii trofeului, căpitanul Aubameyang a scăpat cupa pe joc, spre stupefacția coechipielor, care fie și-au pus mâinile în cap, fie au izbucnit în râs.

La pachet cu trofeul vine și participarea în Liga Europa, o performanță importantă pentru o echipă care a dezamăgit în Premier League. Pentru Mikel Arteta acesta este primul trofeu cucerit în calitate de antrenor principal, după ce în trecut a activat doar ca secund al lui Guardiola.

Și în alte țări s-au disputat finale de Cupă. În Portugalia, FC Porto a învins-o în ultimul act cu scorul de 2-1 pe Benfica, în ciuda faptului că a jucat din minutul 38 în inferioritate numerică. Astfel, Porto a realizat eventul.

În Belgia, Royal Antwerp, care a fost dusă până în finală de Ladislau Boloni, a învins-o cu 1-0 pe FC Bruges. De succes s-a bucurat, însă, noul tehnician al echipei, Ivan Leko, numit în luna mai. Și Antwerp și-a asigurat un loc în Liga Europa.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1