Argentina, aproape să rateze Mondialul! Fără Messi a pierdut şi cu Paraguay

argentina_paraguay_foto_guliver_gettyimages.jpg

Messi şi ai lui s-au făcut de râs în Rusia la ceea ce va fi cel mai probabil ultima şansă a starului de a face Argentina campioană mondială
Foto: Guliver/Gettyimages

Nu doar preliminariile din Europa au ars la intensitate maximă în această perioadă, în America de Sud dându-se bătălii groaznice pentru calificarea la turneul final din Rusia. Şi aici surprizele curg, iar Argentina e pe cale s-o producă pe cea mai mare.

Fără Lionel Messi, accidentat încă, Argentina a jucat două meciuri aparent uşoare în ultima săptămână. N-a reuşit să câştige nici măcar unul singur, şi cu un punct din şase a căzut sub Brazilia, Uruguay, Ecuador şi Columbia. Primul joc a fost în Peru, unde Higuain şi compania au reuşit doar un 2-2 modest. Celălalt a fost noaptea trecută, la Cordoba, unde a pierdut surprinzător cu Paraguay, scor 0-1. Oaspeţii au marcat prin Gonzalez, atacantul lui Dinamo Kiev, iar Kun Aguero a ratat un penalty în minutul 47 care o putea aduce în meci pe Argetnina.

Astfel, fără victorie în ultimele trei jocuri, Argentina a căzut până pe cinci în seria sud-americană, loc de baraj cu Oceania în acest moment, dar viitorul nu sună deloc bine. Paraguay e la doar un punct în spate, iar Chile, trupa lui Vidal şi Alexis Sanchez, la două, iar pentru argentinieni urmează trei meciuri de foc. Primul va fi în Brazilia, pe 11 noimebrie, al doilea acasă, cu Columbia lui Falcao şi Bacca, cinci zile mai târziu, iar în martie 2017 tot acasă, cu campioana Americii, Chile. Dacă nu va ieşi bine din acest foc, Argentina poate rata Mondialul din Rusia, fapt care ar înseamna una dintre cele mai mari surprize din istoria preliminariilor Americii de Sud.

untitled6.jpg

Clasament America de Sud, preliminarii CM Rusia 2018
Foto Click!
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1