Arena Națională se redeschide fotbalului

Arena Națională.jpg

Arena Națională
FRF aşteaptă minimum 40.000 de fani la Arena Naţională pentru şocul dintre România şi Serbia
Foto Click!
Citeste tot despre: 

”Arena Naţională” se redeschide pentru fotbal cu o lună mai devreme decât era prevăzut. Primul meci care va avea loc pe noul gazon va fi FCSB – CFR Cluj, programat pe 22 decembrie, la ora 20.00.

Potrivit Primăriei Capitalei, Arena Naţională se redeschide cu o lună mai devreme decât durata estimată în 12 noiembrie, atunci când s-a luat decizia închiderii pentru refacerea completă a suprafeţei de joc. Între timp, firma contractată de PMB a finalizat lucrările de refacere, întreţinere şi mentenanţă ale gazonului.

"Toate aceste lucrări care au durat exact o lună (12 noiembrie-12 decembrie) erau absolut necesare şi nu puteau fi realizate în paralel cu competiţii sau evenimente. Au fost realizate lucrări de însămânţare, de fertilizare şi de nivelare a gazonului, astfel încât să corespundă şi standardelor tehnice, Arena să fie funcţională, dar şi celor estetice. Mă bucur că s-au ţinut de treabă şi că acum totul este în ordine. Cei care au lucrat spun că sunt condiţii optime de joc”, a spus primarul general, Gabriel Firea.

Loading...