Are fotbalul în sânge! Fiul cel mic al lui Adrian Mutu îi calcă pe urme "Briliantului" şi jonglează cu mingea la trei anişori

Ultima actualizare:

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu (41 de ani), are de ce să fie mândru. Băiatul cel mic pe care îl are cu fosta Miss România, Sandra, îi calcă pe urme. La vârsta de numai 3  anișori, Tiago este atras de sportul pe care l-a practicat și tatăl său și care i-a adus renumele de Briliantul”, dar și multă faimă.

 Juniorul a fost înscris la Academia Juventus și a executat zilele trecute primul său antrenament pe iarbă, alături de antrenor. Micuțul a alergat după minge, a șutat exemplar pentru vârsta lui, în timp ce Mutu privea mândru de pe margine acest frumos spectacol.

Fostul fotbalist a postat pe site-urile de socializare primele imagini cu micuţul Tiago cu mingea la picior și a scris un mesaj emoţionat.  “Aşa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani şi eu, ieri, i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată. O să vedeți primele poze de la antrenamentul lui Tiago la Academia Juventus”. Mesajele de felicitare au curs pentru celebrul sportiv care speră să își vadă fiul în ipostaza de viitor fotbalist pe culmile succesului.  Fostul atacant al primei reprezentative mai are un băiat, Mario – 17 ani – din prima căsătorie, cea cu Alexandra Dinu, și locuiește în Italia alături de mama sa. Însă acesta nu este pasionat de fotbal. Din mariajul cu Consuelo, Adrian Mutu mai are două fiice superbe, pe Adriana Lea și Maya. Vega.

Citeşte şi 

FOTO De ce au ieșit la mall Sandra Mutu, Brigitte Pastramă și Alexandra Becali

Sandra Mutu, în haine care costă cât salariul soțului!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net