Arbitrul a furat calificarea celor dela CFR Cluj în 16-imile Ligii Europa!

Ultima actualizare:

    Arbitrul francez a eliminat CFR-ul din EuropaFOTO: EPA
Arbitrul francez a eliminat CFR-ul din EuropaFOTO: EPA

CFR a fost eliminată din Liga Europa de arbitrul francez Benoît Bastien. Acesta a dictat un penalty imaginar în minutul 90 al meciului, la scorul de 1-0 pentru clujeni și totul s-a năruit ca un castel de nisip.

Ardelenii aveau ca unică variantă de calificare în 16-imile de finală victoria la Berna, în fața lui Young Boys, iar jocul a arătat în consecință: cu atacuri, cu faze ofensive, așa cum clujenii nu au jucat niciodată în mandatul lui Dan Petrescu, dovadă că noul antrenor Edi Iordănescu a schimbat cu adevărat fața echipei. Iar golul, chiar dacă a picat în minutul 84, după ce Debeljuh a împins balonul în plasă, a venit logic după aspectul meciului. Cu calificarea în buzunar, clujenii au primit o lovitură de măciucă direct în moalele capului când centralul a acordat eronat un penalty pentru elvețieni la un duel în careul mic între portarul Bălgrădean și un adversar. Goal-keeper-ul nostru a boxat mingea, însă arbitrul a considerat că a faultat și a acordat lovitură de la 11 m și cartonaș roșu pentru român! A marcat Nsame, iar pe caderea psihică a românilor elvețienii au mai marcat un gol pe contraatac, în minutul 90+6.

Învinși cu scorul de 2-1, ceferiștii se văd nevoiți să părăsească Liga Europa, dar o fac cu capul sus, la capătul celui mai bun meci al lor din actuala ediție a cupelor europene.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net