Antrenorul lui Florin Andone a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid-19

terim-fatih-gettyimages-1058602732m.jpg

Fatih Terim este infectat cu Covid-19
Fatih Terim este infectat cu Covid-19
Foto: Guliver / GettyImages

Antrenor al echipei de fotbal Galatasaray Istanbul, Fatih Terim (66 de ani) a anunţat că a fost testat pozitiv cu Covid-19. De asemenea, clubul din capitala Turciei, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a confirmat tot astăzi că vicepreşedintele său, Abdurrahim Albayrak (65 de ani), a fost testat pozitiv la coronavirus, potrivit agenţiei Anadolu citată de Agerpres. E de menționat că la Galatasaray este legitimat şi jucătorul român Florin Andone.

Fatih Terim a postat următorul mesaj pe Twitter: "Sunt pe mâini bune la spital. Nu vă îngrijoraţi". În ceea ce îl privește pe Abdurrahim Albayrak, acesta este într-o stare bună, fiind în a șasea zi a tratamentului. De asemenea, și soția acestuia, Şukran Albayrak, a fost diagnosticată cu Covid-19.  
Săptămâna trecută, Galatasaray Istanbul a fost primul din Turcia care a anunţat că şi-a sistat toate activităţile sportive, în conformitate cu o dispoziţie emisă de Ministerul turc de interne, în contextul pandemiei de coronavirus. Ca urmare s-a închis toate facilităţile bazei sportive, atât pentru componenţii echipelor, cât şi pentru angajaţi.
Turcia are până acum 1.236 de cazuri confirmate de persoane infectate cu virusul Covid-19, acolo consemnându-se 30 de decese. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1