Antrenorul lui Bayern, după victoria cu 8-2 în fața Barcelonei: ”Următorul meci începe de la 0-0”

hans-dieter_flick.jpg

Hans-Dieter Flick
Hans-Dieter Flick
Foto: Guliver/ GettyImages

Antrenorul celor de la Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick, a încercată să-și țină fotbaliștii cu picioarele pe pământ după victoria cu 8-2 obținută în fața Barcelonei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Ştiam că dacă punem presiune pe FC Barcelona, ei vor face greşeli şi vom putea profita. Însă Barcelona are mari calităţi ofensive şi a trebuit să facem multe eforturi, am avut de muncit în defensivă. A fost doar un meci, sigur, putem spune că a transmis un semnal adversarilor, dar urmează altă partidă, care începe de la 0-0", a declarat Flick la finalul partidei care a scris o pagină neagră în istoria clubului catalan.

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), echipa FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

Loading...