Antrenorul Craiovei, după eșecul cu Clinceni: ”Am primit ce am meritat”

martinos_ouzounidis_antrenor_craiova.jpg

Martinos Ouzounidis
Martinos Ouzounidis
FOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Academica Clinceni în etapa a cincea a play-off-ului și șansele la titlu par să se fi risipit.

La finalul partidei, antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat că acest rezultat este unul corect, având în vedere greşelile făcute de formaţia sa. “Am primit ce am meritat, nu am jucat. Rezultatul este corect. Nu am făcut jocul nostru, am făcut greşeli şi merităm înfrângerea. Nu am făcut ceea ce am pregătit înaintea meciului. Am pierdut multe mingi. Nu suntem cum eram înainte. Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici”, a spus Ouzounidis.

De cealaltă parte, Ilie Poenaru, antrenorul Acedemicii Clinceni, a declarat că  Academica Clinceni a arătat un fotbal bun şi că speră ca acesta să fie un nou început. “Le-am spus multe jucătorilor şi astăzi, şi acum două zile. Mă bucur că au reacţionat, că au reuşit să pună în practică şi să revină la jocul pe care îl prestam în campionatul regulat. Asta este echipa pe care o recunosc. Sper ca aceste meciuri să fie un nou început pentru noi. Îi felicit pentru modul în care au abordat acest meci. Mâine vor avea o zi liberă, o considerăm ca o primă”, a afirmat Poenaru.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1