Anton şi-a îndeplinit visul

Ultima actualizare:

    Paul Anton n-a jucat  multe meciuri pentru  Getafe, dar a sărbătorit  promovarea în Primera  alături de coechipierii săi
Paul Anton n-a jucat multe meciuri pentru Getafe, dar a sărbătorit promovarea în Primera alături de coechipierii săi

Paul Anton a fost împrumutat în liga secundă spaniolă, iar mijlocaşul a obţinut maximum! Cu el în teren 32 de meciuri, Getafe a promovat pe prima scenă după barajul cu Tenerife, scoruri 0-1 şi 3-1, şi se pregăteşte de duelurile cu Real şi Barca.

Madrilenii au dat drumul la petrecere după victoria decisivă de sâmbătă seara, la care Anton n-a participat. Jucase 20 de minute în înfrângerea cu 1-0, din Canare, iar asta l-a făcut totuşi să zâmbească, chiar dacă nu e sigur că va merge cu Getafe în Primera. Împrumutul său a expirat deja, dar Anton crede că nu se va întoarce în Ştefan cel Mare decât pentru a semna nişte acte. „Am fost în moarte clinică, fără puls. Am rămas fără voce, a fost o seară superbă. A fost un an foarte dificil, pot să zic că a fost cel mai greu an din cariera mea. Un an splendid, formidabil. E de zece ori mai greu pe bancă, unde nu poţi decât să-ţi încurajezi echipa. Îţi doreşti să ajuţi, să pui piciorul. Am rămas cu moralul ridicat, chiar dacă n-am jucat. După promovare, lucrurile se pot însă schimba. Am mare încredere în mine. O să joc într-un campionat tare”, a spus fotbalistul. Getafe, care anul trecut a retrogradat după 12 ani în Primera, n-a uitat nici de Gică Craioveanu, românul prezent la prima promovare a clubului, cea din 2004. Olteanul a fost invitat la returul cu Tenerife şi, bineînţeles, nu a lipsit de la distracţie.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net