Antoine Griezmann, la 3 goluri de Platini. Franța, inhibată de stadionul plin!

Ultima actualizare:

    Griezmann a reluat în poartă balonul deviat de OrbanFoto: Guliver / GettyImages
Griezmann a reluat în poartă balonul deviat de OrbanFoto: Guliver / GettyImages

Jucătorul Barcelonei a adus Franței un egal muncit în fața surprinzătoarei echipe a Ungariei (0-0). Campionii mondiali au dominat confruntarea de la Budapesta, însă au fost conduși prin golul marcat de Fiola (min. 45+2). Încurajați frenetic de peste 50.000 de fani prezenți pe Puskas Arena, ungurii au rezistat până spre final.

Autor al golului egalizator, Antoine Griezmann a bifat reușita sa cu numărul 38 pentru echipa Franței. Fotbalistul Barcelonei se află la 3 goluri de Michel Platini, al treilea marcator din istoria reprezentativei „cocoșilor”. După meci, Griezmann s-a declarat impresionat de atmosfera de la Budapesta: „A fost un meci dificil cu public. Nu mai suntem obișnuiți să jucăm pe un stadion plin. Nu ne așteptam. A fost și cald. Acest Euro cu mari națiuni și mari jucători, chiar în fața Ungariei, devine dur. Mi-am amintit de Cupa Mondială unde am suferit în grupă. S-a văzut că aceasta nu este o grupă facilă. Trebuie să ne odihnim și să ne revenim pentru meciul cu Portugalia. Eu sunt încrezător. Avem un grup și o bancă ce pot face diferența. Trebuie să fim la fel de solizi precum în meciul cu Germania”. Karim Benzema, alt meci fără golSpre deosebire de Griezmann, Karim Benzema n-a izbutit să înscrie încă la Euro. Revenit în națională, starul lui Real Madrid a tras două șuturi în partida cu Ungaria. Și a ajuns la 30 de șuturi fără gol marcat la turneele finale ale edițiilor 2008, 2012 și 2020 ale Campionatului European.

Franța – Ungaria 1-1Au marcat: Fiola (min. 45+2), respectiv Griezmann (min. 66)Ungaria: Gulacsi – Botka, Orban, At. Szalai – Nego, Kleinheisler (Lovrencsics, 84), A. Nagy, Schafer (Cseri, 75), Fiola – Ad. Szalai (Nikolic, 26), Sallai. Selecţioner: Marco RossiFranţa: Llloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba (Tolisso, 76), Kante, Rabiot (Dembele, 57, Lemar, 87) – Benzema (Giroud, 76), Griezmann, Mbappe. Selecţioner: Didier DeschampsArbitru: Michael Oliver (Anglia)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net