Andrei Cristea l-ar fi insultat pe Radu Petrescu

petrescu-radu_rps7492.jpg

Radu Petrescu a suferit o operație pe creier în 2018
Radu Petrescu a suferit o operație pe creier în 2018
Foto: sportpictures.eu

Arbitrul meciului Poli Iași – FC Voluntari (0-2) acuză comportamentul fostului antrenor al gazdelor.

Tot mai frecvente în ultimul  timp, problemele de arbitraj  au amplificat o stare de tensiune în fotbalul nostru. Iar un ultim episod al conflictului ce se iscă între jucători, antrenori și oficiali, pe de o parte, și cavalerii  fluierului, pe de altă parte, s-a consemnat la Iași. Arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi - FC Voluntari (0-2) că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea. "Mai bine mureai la operaţie", este fraza consemnată în raportul arbitrului, potrivit digisport.ro. "Petrescule, fugi la vestiar, bă, infractorule!", i-a transmis Andrei Cristea lui Petrescu, după meci, conform sunetului captat de camerele TV. 
Mai apoi, preşedintele grupării moldave, Ciprian Paraschiv, a declarat la Digi Sport că Andrei Cristea susţine că nu a rostit acele cuvinte: "Am înţeles şi eu că arbitrul a scris aceste cuvinte legate de operaţie... Sunt cuvinte foarte urâte, dar Andrei nu a spus aşa ceva. Am vorbit cu el şi cu cei din jurul lui. A zis că nu a declarat cuvintele legate de operaţie. Mai mult, am stat o perioadă din meci cu el. Era într-un grup de oameni. Nu-mi dau seama cum a auzit arbitrul că Andrei Cristea a strigat din tribună aşa ceva. Dincolo de acest lucru, consider că a fost neinspirată delegarea lui Radu Petrescu, ţinând cont de ce s-a întâmplat anul trecut, la meciul cu Sibiul. Nu aş putea spune că lumea îl aplaudă pe Radu Petrescu atunci când fluieră", a concluzionat oficialul ieșean.
În altă ordine de idei, în cadrul unei şedinţe prezidată de primarul Iașilor, Mihai Chirică, s-a decis schimbarea lui Andrei Cristea din funcția de antrenor principal (va rămâne doar jucător) și demiterea lui Anton Heleşteanu din funcţia de şef al departamentului de scouting al clubului. De asemenea, preşedintele Ciprian Paraschiv a fost sancţionat cu avertisment.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1