Andone, în vacanţă la ţară

Ultima actualizare:

    Florin Andone a  revăzut cu emoţie  ţinuturile nataleFoto: Facebook
Florin Andone a revăzut cu emoţie ţinuturile nataleFoto: Facebook

Florin Andone e de 12 ani în Spania şi s-a cam săturat de vacanţe la malul mării! Pentru a sărbători cel mai bun an al său în Primera Division, atacantul galicienilor voia ceva inedit şi întoarcerea la origini e tot timpul o soluţie. Astfel, acesta şi-a luat mama şi iubita columbiancă şi s-au dus la Botoşani!

Vârful în vârstă de 24 de ani curtat în această perioadă de Espanyol, Fiorentina şi Sporting Lisabona a vrut să-şi revadă meleagurile natale până la ultimul detaliu. Astfel, pe 21 mai, la o zi după ultima etapă din La Liga, în care el a marcat o dublă, Florin Andone şi-a făcut bagajele şi s-a urcat în avion cu destinaţia Moldova natală.


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mai întâi şi-a invitat toate rudele la un restaurant de lux din Botoşani, iar apoi a plecat într-un periplu în lumea rurală a judeţului. Fiecare văr sau mătuşă a vrut să-i arate gospodăria lui, iar internaţionalul nostru n-a făcut nazuri. A intrat în toate casele modeste în care a fost invitat şi a ajuns chiar pe câmp, unde zburda când era copil pe lângă cirezile de vite. Toate i-au plăcut golgheterului cu 12 goluri al lui Deportivo, nostalgia năpădindu-l până la lacrimi. După câteva zile, dacă nu neapărat relaxante, cel puţin emoţionante, acesta s-a alăturat lotului naţional cantonat la Mogoşoaia în vederea pregătirii meciului cu Polonia. E de aşteptat însă ca după jocul amical cu Chile, de pe 13 iunie, Andone să aibă planificat şi ceva mai romantic şi mai luxos pentru el şi Yolanda!


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

La polul opus s-a situat un alt internaţional, Dorin Rotariu! După un sezon decent la FC Brugge, mijlocaşul în vârstă de 21 de ani şi iubita lui, Ariana, au făcut un periplu fulger în două destinaţii de vis. Prima a fost la mare, mai exact în Palma de Mallorca, unde fostul dinamovist s-a refăcut moral după deziluzia de a pierde titlul în Belgia în faţa Anderlecht-ului lui Stanciu şi Chipciu. Au petrecut câteva zile la plajă, sub soarele din Baleare, iar apoi „Roti” şi Ariana au dat o fugă la Londra pentru o cură urbană într-una dintre cele mai cosmopolite metropole din Europa. Desigur, din mini-vacanţa britanică n-au lipsit vizitele la muzeul de ceară, Madame Tussauds, unde fotbalistul s-a fotografiat alături de statuile actorilor Arnold Schwarzenegger şi Bruce Willis, roata de pe Tamisa sau celebrele cabine telefonice din zona Westminster. Rămâne doar să sperăm că ambii şi-au încărcat suficient bateriile în aceste zile, încât să câştigăm pe 10 iunie, la Varşovia!

Tamaş s-a distrat în Andaluzia


    Tamaş s-a jucat  cu copilul în apă
Tamaş s-a jucat cu copilul în apă

Gabriel Tamaş a fost dat afară de FCSB, dar fundaşul în vârstă de 33 de ani nu plânge prea tare după roş-albaştri. Acesta a dus-o pe soţia, Ioana, şi pe fetiţa lor, Selena, într-o vacanţă de vis în sudul Spaniei. Andaluzia e destinaţia lor preferată, în această provincie îmbinând lâncezeala la soare din Marbella cu activităţile montane din Plaza de Toros Ronda. Tamaş, 63 de selecţii la echipa naţională, îşi caută însă şi echipă şi din vară îl vom vedea cu siguranţă jucând, poate tot în Liga 1.

Filip şi Hanca, sub soarele Barcelonei


    Steliano Filip a avut o  vacanţă scurtă
Steliano Filip a avut o vacanţă scurtă

Spania pare destinaţia estivală preferată de fotbaliştii români, dinamoviştii Steliano Filip şi Sergiu Hanca fugind şi ei tot în Peninsula Iberică înainte de dubla cu Polonia şi Chile. Cei doi şi-au lăsat iubitele acasă şi au sărbătorit între băieţi Cupa Ligii şi revenirea în cupele europene. Au ales Barcelona, loc care le-a oferit mare, soare, dar şi obiective turistice urbane. Asftel, cei doi au îmbinat bronzul de pe Barceloneta cu vizite scurte la Sagrada Familia, catedrala lui Gaudi, sau la Camp Nou.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net