Andone, umilit de Valencia

Ultima actualizare:

    Florin Andone  nu a mişcat  în meciul  cu Valencia
Florin Andone nu a mişcat în meciul cu Valencia

Duminica trecută a fost una proastă pentru românii care evoluează în campionatele tari din Europa, cu câteva excepţii toţi ratând victorii importante. Cel mai rău a păţit-o Florin Andone.

Absent pentru meciul cu Danemarca din cauza unei suspendări, Florin Andone a avut timp să se odihnească şi să se pregătească pentru următorul meci din La Liga. Românul a fost titular şi integralist pe Mestalla, dar n-a putut să schiţeze nici un gest în faţa lui Garay, fundaşul argentinian al Valenciei barându-i drumul spre gol. Deportivo a ratat astfel o şansă de a spulbera emoţiile retrogradării şi urmează un meci al suferinţei, cu Granada, pe El Riazor.

Belgienii şi-au început şi ei play-off-urile, dar în prima etapă un singur român a râs: Alexandru Chipciu. Acesta a marcat în victoria lui Anderlecht la Waragem şi confirmă forma bună, aşa cum Nicuşor Stanciu, rezervă neutilizată, o continuă pe cea proastă. Rotariu şi Brugge au păşit fals în lupta pentru titlu cu bruxellezii, pierzând cu 2-1 la Gent. Tot de un eşec ruşinos a avut parte şi Răzvan Marin, cu Standard Liege. Valonii au ratat lupta pentru titlu, dar mai continuă în cea pentru un loc de Liga Europa. Startul a fost însă dezastruos, 0-1 pe terenul echipei din liga secundă, Lierse, cu internaţionalul român intrat pe teren în minutul 65.

În Germania, Maxim n-a prins din nou lotul lui Stuttgart, care după 3-3 cu Dresda are mari probleme cu promovarea, iar în Italia doar Tătăruşanu merge bine, Fiorentina câştigând cu 1-0 în faţa Bolognei. Stoian a pasat la golul victoriei lui Crotone la Chievo, iar Chiricheş a văzut de pe bancă egalul dintre Napoli şi Juventus, încheiat 1-1, care îi apropie pe torinezi de un nou titlu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net