Andone şi Piţurcă au pus tunurile pe Mutu! "Nu a făcut deloc bine clubului"

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu şi Ioan Andone continuă războiul recefoto: arhiva Click!
Adrian Mutu şi Ioan Andone continuă războiul recefoto: arhiva Click!

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a vorbit despre relaţia rece pe care o avea cu directorul general al roş-albilor, Adi Mutu. În apărarea "Fălcosului" a sărit şi Victor Piţurcă, omul care nu l-a mai chemat pe "Briliant" la naţională, ei fiind duşmani declaraţi.

"Despărțirile sunt frumoase, sunte emoții mari, la derby-urile cu Steaua nu aveam emoții atât de mari. Le-am făcut o analiză, le-am spus că a fost vorba și de foarte mult ghinion. Le-am vorbit totul pe față, am spus tot adevărul. Fotbalul uneori e nedrept. Le-am zis că sunt pregătiți, încă pot obține toate cele trei obiective, depinde doar de ei. E grea despărțirea, dar ce vină au jucătorii? E greu, dar și eu am fost jucător și m-am despărțit de 7-8 antrenori.Eu am vrut să se uite toți la mine, nu am vrut să-i văd cu capul în pământ. Nu aveam nimic să ne ascundem.Am vorbit cu Negoiță și i-am zis că dacă el crede că face mai multe cu altul, e treaba lui. Eu aș fi vrut să rămân, dacă eram dorit. Dar am plecat pentru că am vrut eu, însă au fost piedici mari care mi-au fost puse. Poate acum se va implica mai mult Mutu. Cât am fost eu, nu s-a implicat deloc. Pune-mă pe mine ca director general la club ca să-i arăt cum se face treaba asta. El nu cunoaște nici antrenorii de la juniori. El încă e jucător, nu e conducător. M-am bucurat când am auzit că va veni Cosmin Contra" , a declarat Ioan Andone laDolce Sport.

Şi fostul selecţioner Victor Piţurcă, unul dintre cei mai mari duşmani ai lui Mutu, l-a atacat pe directorul general al roş-albilor: "Sunt surprins că un antrenor cu experiența lui Andone este schimbat în acest moment, dar este problema celor care conduc echipa. Cert este că tot ce s-a întâmplat de când a venit Mutu nu a făcut deloc bine clubului, echipei. Iată unde a ajuns Dinamo.

A fost o strategie greșită de marketing, s-au vândut jucătorii când nu se impunea acest lucru. Dinamo este un club mare și are capacitatea de a-și reveni, chiar dacă în aceste condiții e foarte greu să prindă play-off-ul.

Dacă va veni Contra, nu va fi simplu pentru el să preia echipa acum. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost elev atâția ani la echipele naționale, are deja o experiență în fotbalul românesc. Este un antrenor bun, să vedem cum se va descurca.

Este o experiență foarte periculoasă, dar eu cred că poate să facă treabă bună la Dinamo. Însă, îmi pare rău de Andone, e prietenul meu și pleacă pe ușa din dos. Nu merita acest lucru".

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net