Andone, retrogradat de Barcelona. Vezi ce urmează pentru român!

andone.jpg

Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier League
Foto Click!

Florin Andone a început prost şi a terminat în genunchi un sezon pe care va încerca să-l uite cât mai repede posibil. A retrogradat din Primera pentru a doua oară în carieră, iar la meciul care a consfinţit asta a trebuit să suporte şi bucuria Barcelonei, care a câştigat oficial titlul.

Deportivo La Coruna a fost condamnată la retrogradare din prima etapă şi tot ce a făcut pe parcursul sezonului a adus-o mai aproape de acest coşmar. Galicienii au după 35 de etape doar 28 de puncte, iar duminică le trebuia victorie pentru a împinge agonia cu măcar o săptămână, mai ales după victoria lui Levante cu Sevilla. Ghinionul de pe parcursul sezonului nu avea cum să-i lase tocmai acum, iar în acest meci în care le ardea buza după trei puncte le-a picat în faţă tocmai Barcelona şi tocmai într-un moment când o victorie îi făcea matematic campioni pe oamenii lui Valverde. În aceste condiţii, Deportivo a avut şansa porcului. A pierdut cu 4-2, triplă Messi, care a ajuns la 32 de goluri marcate în acest sezon, şi Barcelona a împuşcat doi iepuri dintr-un foc. A câştigat al 25-lea titlu din carieră şi a retrogradat-o pe Deportivo chiar pe El Riazor, în faţa propriilor suporteri. Lacrimi amestecate cu ţipete de bucurie la vestiare, dar Andone, şapte goluri în 28 de apariţii în acest sezon, nu mai poate schimba nimic. Pentru el urmează o altă aventură pentru că mai mult ca sigur nu va juca în Secunda şi îşi va rezilia contracul cu galicienii. Tot duminică a retrogradat matematic şi Benevento, trupa din Italia care a început sezonul cu George Puşcaş în atac şi l-a încheiat cu Alin Toşca în apărare.

Loading...

Citește și

  • Titlul este disputat în această stagiune de două echipe care nu sunt în stare să-l câştige singure, ci aşteaptă parcă să fie făcute campioane de adversari. Sub această zodie a fricii s-a jucat şi derby-ul de duminică seara, care ne-a oferit puţin fotbal, dar mulţi nervi. CFR putea totuşi să câştige, dar FCSB a făcut parcă un legământ cu norocul.

  • Sezoanele se apropie de final în toată Europa pentru că în maximum o lună cei mai buni jucători trebuie să fie deja în cantonamentele echipelor naţionale pentru Mondialul din Rusia.