Andone, retrogradat de Barcelona. Vezi ce urmează pentru român!

Ultima actualizare:

    Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!
Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!

Florin Andone a început prost şi a terminat în genunchi un sezon pe care va încerca să-l uite cât mai repede posibil. A retrogradat din Primera pentru a doua oară în carieră, iar la meciul care a consfinţit asta a trebuit să suporte şi bucuria Barcelonei, care a câştigat oficial titlul.

Deportivo La Coruna a fost condamnată la retrogradare din prima etapă şi tot ce a făcut pe parcursul sezonului a adus-o mai aproape de acest coşmar. Galicienii au după 35 de etape doar 28 de puncte, iar duminică le trebuia victorie pentru a împinge agonia cu măcar o săptămână, mai ales după victoria lui Levante cu Sevilla. Ghinionul de pe parcursul sezonului nu avea cum să-i lase tocmai acum, iar în acest meci în care le ardea buza după trei puncte le-a picat în faţă tocmai Barcelona şi tocmai într-un moment când o victorie îi făcea matematic campioni pe oamenii lui Valverde. În aceste condiţii, Deportivo a avut şansa porcului. A pierdut cu 4-2, triplă Messi, care a ajuns la 32 de goluri marcate în acest sezon, şi Barcelona a împuşcat doi iepuri dintr-un foc. A câştigat al 25-lea titlu din carieră şi a retrogradat-o pe Deportivo chiar pe El Riazor, în faţa propriilor suporteri. Lacrimi amestecate cu ţipete de bucurie la vestiare, dar Andone, şapte goluri în 28 de apariţii în acest sezon, nu mai poate schimba nimic. Pentru el urmează o altă aventură pentru că mai mult ca sigur nu va juca în Secunda şi îşi va rezilia contracul cu galicienii. Tot duminică a retrogradat matematic şi Benevento, trupa din Italia care a început sezonul cu George Puşcaş în atac şi l-a încheiat cu Alin Toşca în apărare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net