Andone: "Retragem echipa de pe teren dacă vor mai fi greşeli de arbitraj"

Ultima actualizare:

    Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro
Ioan Andone e aproape de despărţirea de Dinamofoto: fcdinamo.ro

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a anunţat că etapa următoare, când roş-albii vor întâlni pe CS U Craiova, îşi va scoate jucătorii de pe gazon dacă "fluieraşii" vor mai face gafe împotriva lor.

"Să vă spun şi eu ce se vorbeşte? Am auzit şi eu zvonuri că Deaconu (n.r. - vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu) ar face jocurile, ceva se întâmplă. Eu nu ştiu nimic, poate Gigi Mulţescu ştie mai multe. Auzim şi noi zvonuri, aveţi grijă acolo, acolo. O să vedem ce se întâmplă în jocurile următoare. Dacă va fi la fel, o să ieşim de pe teren, cum ne-a zis şi domnul Negoiţă. Cred că la prima greşeală împotriva noastră ar trebui să ieşim de pe teren. Dacă se mai întâmplă vom retrage echipa. A spus asta şi Negoiţă, că va retrage echipa. Au fost greşeli mari împotriva noastră, s-au repetat, au fost cinci meciuri la rând. Cred că eu trebuia să am 7-8 puncte mai mult", a spus Andone la Digisport.

"Ce să facem? Să aducem arbitri străini. Măcar stai liniştit, dormi liniştit, nu-ţi mai faci gânduri şi planuri, nu te mai gândeşti la cine ce are cu noi", a mai spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net