Andone, în război cu Mutu după ce a fost dat afară de la Dinamo

Citeste tot despre: 

Ioan Andone a fost demis aseară de la Dinamo din cauza rezultatelor slabe. El nu l-a uitat pe directorul general Adi Mutu, cel care ar fi trebuit să-i asigure transferuri de calitate, dar care nu a putut onora cererea. Jucătorii aduşi de "Briliant" au venit după începerea campionatului şi sunt unii care în ultimul timp nu au dat randament.

Ioan Andone a vorbit la Dolce Sport, după ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo. „Poate va fi mai bine pentru echipă. Poate e mai bine să schimbi o persoană, decât să schimbi jucători. Ne-am dat mâna, poate voi mai lucra la Dinamo, nu poţi să ştii. Am renunţat şi la clauza de reziliere. Dinamo are un lot numeros, dar mai e mult de muncă. Am luat decizia alături de domnul Negoiţă. E un sentiment...au fost două meciuri în care am primit trei goluri din lovituri libere. Ţine şi de soartă, de multe lucruri. Echipa a fost motivată în cele două meciuri (n.r. - cu Viitorul şi cu Chiajna), dar a fost o problemă de concentrare, s-au făcut greşeli. Nu mă gândeam că putem ajunge să periclităm locul de play-off. Eu le urez baftă, să creadă în ei. Eu le-am crescut cota jucătorilor foarte mult. N-am nimic de reproşat celor de la club. Adi Mutu e la început ca manager. El ar trebui să fie mai clar în ce spune şi să înveţe să facă meseria corect. Pentru că şi el e vinovat, a fost în aceeaşi barcă cu mine. Eu mi-am dat acordul ca el să vină la Dinamo. Şi trebuia să-mi aducă jucătorii pe 6 ianuarie. Eu i-am anunţat ce vreau pe data de 23 decembrie, dar n-au venit jucătorii. Dacă toţi îşi făceau partea lor de treabă, altele erau rezultatele“, a spus Andone.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ioan andone

    Dinamo a fost învinsă de la reluarea campionatului de Viitorul şi de Chiajna. Roş-albii ar putea rata play-off-ul, iar antrenorul Ioan Andone ar putea părăsi chiar azi echipa. Tehnicianului i se cere demisia de către suporteri, iar acesta se apără susţinând că nu are jucătorii doriţi la dispoziţie.

  • Ioan Andone e un simbol al roş-albilor, club pe care l-a slujit atât ca jucător cât şi ca tehnician. Dar, trupa din Gruia poate fi considerată a doua sa dragoste. Cele două formaţii i-au adus opt trofee în palmares, nimeni altcineva din campionatul intern neavând o asemenea performanţă.