Andone, exclus de la Deportivo pentru că s-a bătut cu un coleg!

Ultima actualizare:

    Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!
Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!

Florin Andone a ajuns repede de extaz la agonie pe El Riazor! Din titular incontestabil şi jucător de peste 10 milioane de euro, românul s-a transformat în rezervă constantă şi i s-a căutat nod în papură pentru a-l prefera pe Lucas Perez în detrimentul lui. Iar frustrarea l-a adus în situaţia să cedeze nervos şi s-o păţească şi mai rău.

Internaţionalul român se antrenează tot mai nervos sub comanda lui Cristobal Parralo, iar faptul că şi la egalul cu Bilbao, din weekend, a primit tot o frântură de final de meci, l-a scos din minţi. Asta l-a făcut să fie irascibil la toată şedinţa tehnică de luni şi la un contact mai tare cu fundaşul Alejandro Arribas să sară la scandal. Andone şi-a îmbrâncit colegul şi doar intervenţia staff-ului tehnic punând capăt conflictului. Din păcate, deşi public s-a vehiculat ideea că Arribas poartă vina pentru acest incident, se pare că cel mai dur a fost pedepsit tot Andone. Astfel, atacantul în vârstă de 24 de ani a fost exclus din lotul lui Deportivo pentru returul din şaisprezecimile Cupei Spaniei, care s-a jucat aseară, la Las Palmas. În schimb, Arribas a fost oprit în lotul de 18 şi avea şanse chiar să apară pe teren!

Agresorul Arribas a fost oprit în lot

Asta deşi La Coruna, ocupată mai tot sezonul cu grijile retrogradării, din campionat, a folosit în Cupă rezervele, iar Andone tocmai asta devenise, o rezervă de lux! Nu a primit minute nici în deplasarea din Tenerife şi este cât se poate de clar că galicienii sunt dispuşi să scape de Andone în următoarea pauză de transferuri, chiar dacă nu realizează că acum îl denigrează şi pentru asta vor primi mult mai puţini bani decât au avut în mână vara trecută de la Burnley, Lazio sau Espanyol. “Încercăm să gestionăm acest moment cât mai bine posibil. Se întâmplă la multe echipe un conflict între doi colegi, dar încercăm să facem ca această scânteie să nu devină un foc", a declarat antrenorul Cristobal Parralo pentru La Provencia.

Le spune adio după meciul cu Celta Vigo

Florin Andone a declarat într-un interviu pentru ziarul nostru, dat înainte de amicalele cu Turcia şi Olanda, că dacă lucrurile nu se schimbă până la finalul turului, atunci în pauză de iarnă va pleca de pe El Riazor. Cum e destul de clar că nimic bun nu urmează, mai ales după acest ultim incident, atunci putem să afirmăm fără rezerve că după partidele cu Sevilla, Leganes, Barcelona şi Celta Vigo, singurele rămase de jucat în 2017, Andone va spune adio lui Deportivo. La reluare, pe 7 ianuarie, românul va purta probabil alte culori!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net