Andone, după transferul lui Gnohere la Steaua: "Nu ne-a plecat un titular!"

gnohere.jpg

gnohere
Dinamo nu a luat pe Gnohere decât 250.000 de euro. Francezul de 28 de ani a ajuns în Ştefan cel Mare în 2015, în mandatul lui Mircea Rednic
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

Antrenorul dinamovist Ioan Andone spune că plecarea lui Gnohere la Steaua nu a slăbit echipa, francezul fiind doar o rezervă. În plus, tehnicianul e bucuros că a scăpat de un jucător fără caracter.

"Bizonul a plecat la 95 de kilograme şi s-a întors cu 97, dar el n-a jucat ultimele două săptămâni. Greutatea optimă pentru el e 93, dacă ajunge acolo, atunci dă cel mai bun randament. Nu ne-a plecat un titular. Toată lumea a tras de el, dar nu era corect faţă de ceilalţi. La început de campionat a jucat foarte bine. Am crezut că-l lămurim să rămână la noi, dar nu s-a putut. Când a venit la antrenament nici nu l-am întrebat despre declaraţia lui. Comunicarea directă ce să fie, că el nu joacă titular? Păi dacă ăla era mai bun? Din septembrie - octombrie s-a tot tras de el, dar lui nu îi mai stătea capul la Dinamo. El se ascunde, n-are curaj să se uite la tine în ochi, e alegera lui, să fie sănătos. Nu i-a stat mintea şi nici nu s-a antrenat, aici e problema”, a spus Ioan Andone la Dolce Sport.
"L-am întrebat despre henţul cu Astra, dar n-a răspuns, n-a avut cuvinte. Jucător bun, calitate, dar putea să fie o problemă dacă se antrena cum a făcut-o în ultima perioadă. Adam n-are calitatea lui Gnohere, dar se antrenează senzaţie. Din decembrie am ştiut că Gnohere nu mai rămânem după cum am analizat cu Mutu şi Negoiţă. El de felul lui acceptă să fie rezervă. Are de muncit la Steaua. Alibec e mult mai bun. Vor încerca să joace cu amândoi", a mai spus "Fălcosul".

loading...
Loading...

Citește și

  • gnohere

    Harlem Gnohere nu a jucat contra Stelei în Cupa Ligii, fiind accidentat, iar francezul ar vrea să plece de la Dinamo direct la rivala din Ghencea. Antrenorul Ioan Andone a comentat această variantă şi nu crede că "Bizonul" va fi apreciat la roş-albaştrii.

  • gnohere

    Telenovela transferului lui Harlem Gnohere de la Dinamo la Steaua s-a încheiat. Patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a declarat, la Digi Sport, că atacantul a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi de azi se va alătura lotului antrenat de Laurenţiu Reghecampf care va pleca în cantonament în Antalya.