Andone, aproape înfrânt în războiul cu Mutu!

Ultima actualizare:

    Ioan Andone  are zilele numărate  la Dinamo
Ioan Andone are zilele numărate la Dinamo

Înfrângerea cu CFR, 0-2, a făcut ca Ioan Andone să-şi simtă iar postul de antrenor al lui Dinamo în pericol. Contrele cu managerul general Adi Mutu sunt tot mai dure, suporterii îi cer în cor demisia şi până şi directorul sportiv Dănciulescu a recunoscut într-o discuţie cu ultraşii că tactica e greşită.

Dinamo riscă să piardă locul de play-off, fiind acum ultima din primele şase echipe în Liga I, dar foarte aproape ca număr de puncte de cluburile din play-out. Dacă nu s-ar califica între formaţiile care s-ar lupta pentru titlu, ar fi un dezastru atât pe plan sportiv, cât şi financiar. Andone e considerat vinovat, şi-n club îl mai are ca susţinător doar pe patronul Negoiţă, însă şi acesta pare să-şi piardă răbdarea. „Câinii” vor juca sâmbătă cu Voluntari, practic o „încălzire” pentru derby-ul de peste fix o săptămână, cu Steaua. Partida va fi decisivă pentru viitorul „Fălcosului” şi chiar dacă înţelegerea sa se întinde pe doi ani şi are fixată o clauză de reziliere consistentă, şefii îl pot îndepărta. Oricum, împotriva CFR-ului, 0-2, în „Ştefan cel Mare”, s-a văzut din nou cât de singur e Andone. „Sper să continuăm cu nea Ando, dar rezultatele vor decide pentru dânsul...Nu e un conflict, îl ajut cu ce pot, dar dacă se simte lezat de prezenţa mea, atunci e problema dânsului”, a spus Mutu. „Nu mi-a fost niciodată antrenor şi aveam o relaţie de prietenie dinainte de a veni la club. Acum, nu mă aşteptam...”, a mai spus „Briliantul”, între cei doi existând „înţepături” încă de la instalarea sa ca manager general, de la mijlocul lunii trecute. „Mutu nu e o presiune pentru mine, doar domnul Negoiţă o poate pune. Mutu e un angajat ca şi mine şi are o problemă dacă nu înţelege asta. Nu discut cu el şi e greu să mă analizeze el pe mine. Atâta spun, nu vreau mai mult. Eu zic că e în echipă cu mine… Vom vedea ce va fi atunci când se va trage linie”, a replicat Andone. 

Antrenorul a promis locurile 1-2


    Adrian Mutu  vrea să aducă  alt antrenor la  “alb-roșii”
Adrian Mutu vrea să aducă alt antrenor la “alb-roșii”

Totuşi, fostul atacant are puterea în club, se ocupă printre altele şi de transferuri şi-n plus are multe relaţii în fotbalul italian, existând chiar câteva nume de tehnicieni gata oricând să o preia pe Dinamo. Şi până acum au existat tratative cu unii ca Şumudică sau Contra pentru a-l înlocui pe Andone, dar mutările nu s-au mai concretizat. 

Interesant e că şi directorul sportiv, Ionel Dănciulescu, un tip apropiat “Fălcosului”, într-un dialog purtat cu suporterii după înfrângerea cu CFR, 0-2, le-a dat dreptate acestora când susţineau că tactica a fost total greşită. De asemenea, ultraşii l-au apostrofat pe tehnician şi chiar l-au aşteptat la vestiare pentru a-i cere demisia, dar tehnicianul a refuzat orice dialog, motivând că tonul acestora nu e unul civilizat.

Jucătorii CFR-ului au venit pe jos la stadion

simeon stalpnicul png

Autocarul echipei clujene a fost blocat în trafic pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în apropierea arenei din „Ştefan cel Mare”. Pentru a nu întârzia la meci, delegaţia ardelenilor a decis să coboare din autobuz şi să parcurgă la pas ultimele sute de metri. Jucătorii au uşurat misiunea celor din staff şi au cărat şi ei o parte din echipament sau baxurile cu apă plată.   

Dorin Rotariu, cotat la milioane de euro, ironizat 

simeon stalpnicul png

Dinamoviştii speră să dea lovitura prin cedarea lui Dorin Rotariu la un club din străinătate, ei dorind 4 milioane de euro. Totuşi, după prestaţia sa din meciul cu CFR şi-a atras furia lui Cornel Dinu, acum cu statut onorific în club: “El nu confirmă pentru că joacă superficial. Ne aduce aminte de basmele lui Ispirescu şi celebra luptă între Făt-Frumos şi omul cel rău…Îl bagă în pământ până la glezne, apoi până la brâu, până la cap, dar se ridică şi până la urmă binele învinge”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net