Andone amână debutul în Anglia. Va juca pentru echipa Under-23 a lui Brighton

Ultima actualizare:

    Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!
Atacantul lui Brighton nu va reintra încă în programul echipei mari şi mai are până la debutul în Premier LeagueFoto Click!

În Anglia se joacă un fotbal foarte greu şi greutatea cu care se adaptează acolo românii demonstrează constant că parcă nu mai e un campionat făcut pentru noi. Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani spera să se impună după transferul de la Deportivo, dar parcă avem un „deja vu”.

Florin Andone era aşteptat cu mari speranţe la trupa din Sussex, dar după câteva antrenamente tari în presezon muşchii lui au cedat. A ratat primele patru etape din Premier League, dar nici după ce a fost declarat oficial apt medical nu se apropie de debut la Brighton & Howe. „Pescăruşii” joacă mâine la Southampton, dar antrenorul principal al echipei mari l-a trimis pe Andone să joace la tineretul sub 23 de ani, urmând ca azi să decidă dacă îl ia pe român în lotul deplasat pe Saint Mary. „Încă nu a făcut tot ceea ce poate. A fost implicat în presezon, deci nu este unul dintre cei accidentaţi în timpul perioadei de pregătire, dar desigur că timpul său de joc a fost limitat. Va juca măcar 45 de minute în meciul echipei Under-23 şi vom lua apoi o decizie în privinţa partidei cu Southampton”, a declarat Chris Hughton.

E a patra opţiune în atacul lui Brighton

Problema lui Andone este că cu fiecare zi în care se amână intrarea lui în lotul de 18 devine tot mai greu s-o mai facă. Asta pentru că, în lipsa lui, Glenn Murray a marcat deja de trei ori, iar olandezul Locadia şi iranianul Jahanbakhsh au dat de asemenea satisfacţie de fiecare dată când au intrat. „Glenn a fost bun. Este ceva cu care suntem obişnuiţi, el îşi conduce treaba în direcţia corectă. Cred că acest tip de concurenţă este bun pentru întreaga noastră echipă şi, în special, pentru jucătorii noştri din ofensivă. Glenn a profitat de acest lucru”, a mai spus Chris Hughton. În aceste condiţii, un eventual debut al lui Andone e mai degrabă preconizat în etapa a şasea, acasă, cu Tottenham.

Gardoş şi Popa nu şi-au mai revenit

Florin Andone trebuie să iasă rapid din circuitul echipei sub 23 de ani pentru că dacă se împotmoleşte acolo şi tehnicianul tineretului îi trimite semnale proaste principalului de la echipa mare, e greu să mai iasă din noroi. A păţit-o deja Florin Gardoş la Southampton, care nu a mai reuşit să se impună la „Sfinţi” după o accidentare gravă, dar o trăieşte acum pe pielea lui şi Adi Popa la Reading, în liga secundă, de unde e aşteptat să plece în perioada următoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net