Anderlecht se curăţă de români. Chipciu e şi el cu valiza la uşă

17-sport-poza-chipciu-anderlecht.jpg

Chipciu şi Stanciu au ieşit o dată campioni cu Anderlecht, dar lucrurile s-au schimbat. Unul a plecat deja din Belgia, iar celălalt nu mai joacă deloc la movi
Foto: Click!

Trupa din Bruxelles tindea să devină o colonie românească, dar belgienii n-au fost până la urmă impresionaţi de conaţionalii noştri şi curăţă lotul de ei.

Astfel, după ce a scăpat de Nicuşor Stanciu, vândut în pierdere la Sparta Praga, şi Alexandru Chipciu şi-a făcut deja bagajele şi e gata de o nouă provocare. "Discuţii am avut şi în iarnă, discuţii sunt şi acum. Dar nu vreau să fac un inventar acum, aştept finalul sezonului. Nu ştiu care va fi viitorul meu din vară, dar un lucru e cert, vreau să joc. Niciodată nu m-am gândit să mă întorc în Liga 1. Dacă ar fi fost așa, m-aș fi întors la Steaua sau la Brașov, dar nu se pune problema să mă întorc în Liga 1. Nu că sunt arogant, sau nu e Liga 1 suficient de valoroasă pentru mine, dar am realizat maximum în Liga 1 și nu văd rostul unei reîntoarcere. Oricum, acum la Steaua sunt jucători foarte talentați și tineri" a precizat Chipciu.

Mijlocaşul a fost transferat în 2016 de la Steaua la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, dar nu a confirmat aşteptările belgienilor.

Loading...

Citește și