Anamaria Prodan, patroană la FC Hermannstadt! Președintele a fost dat afară

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan dubai
Anamaria Prodan, la locuinţa ei din Dubai
Foto: arhivă personală

Anamaria Prodan și-a văzut visul cu ochii: a devenit patroană de club. Ea a cumpărat clubul FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt a anunţat, miercuri, că Anamaria Prodan Reghecampf a devenit investitor al clubului din Liga I.

“Venim cu informaţii de ultimă oră şi veşti bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt şi fotbalul sibian! Cu puţine momente în urmă, finanţatorii FCH au ajuns la o înţelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât şi pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunţă investiţii importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezenţa doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, este anunţul grupării din Liga I.

Prima mutare a Anamariei Prodan a fost demiterea președintelul Iuliu Mureșan și a directorului departamentului de scouting, Răzvan Zamfir, oameni care au contestat-o în nenumărate rânduri.

“A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înţelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureşan şi cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulţumeşte pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi pentru tot suportul adus echipei noastre!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1