Anamaria Prodan a fost desfiinţată de un fost internaţional român: «E o escroacă perversă!»

Ultima actualizare:
Ganea va juca meciurile de acasă  pe un stadion cu   1.500 de locuri
Ganea va juca meciurile de acasă pe un stadion cu 1.500 de locuri

Anamaria Prodan-Reghecampf nu poate sta fără fotbal şi, după ce a făcut parte din conducerile cluburilor Snagov, "U" Cluj, Chiajna sau Bistriţa, acum a semnat cu nou promovata Săgeata Năvodari.

Unul dintre foştii ei colaboratori de la Cluj, antrenorul Ionel Ganea, a vorbit însă în ProSport despre soţia antrenorului Stelei, iar fostul internaţional român n-a fost zgârcit cu cuvintele. Printre altele, Ganea a spus despre sexy-impresară că este perversă, escroacă şi a prăduit cluburile pe unde a trecut.

"Nu e o doamnă, e escroacă. Escroaca asta are atâta perversitate în cap că atunci când i se termină o scoate din buzunar. Trag un semnal de alarmă către DNA. Cum este ea şi impresar şi preşedinte de club? Cum? Să se sesizeze organele statului! Este un conflict de interese. Păi noi nu ştim cum face ea, am auzit şi noi din spusele jucătorilor. Aduce jucătorul şi îşi opreşte comision din contractul lui. Aşa a făcut peste tot, la Snagov, la Chiajna, la Bistriţa. Şi la Steaua au fost probleme cu ea, acolo unde jucătorii au spus cine nu semna cu Prodan , nu juca. Vedeţi cazul Mihai Costea", a spus Ganea pentru ProSport.

Acesta a continuat şi a spus că Ana Maria Prodan a fost şi ameninţată de nişte brazilieni pe care se pare că i-a ţepuit în trecut.


    Ganea va juca meciurile de acasă  pe un stadion cu   1.500 de locuri
Ganea va juca meciurile de acasă pe un stadion cu 1.500 de locuri

"A plecat pentru Revelion la Sao Paolo, dar a petrecut anul la Poiana Braşov. A spus că nu i-a plăcut şi de-asta s-a întors. Ştiţi care e adevărul? Colobaratori de-ai ei din trecut, brazilieni pe care i-a păcălit cu comisioanele astea, au aflat că sunt acolo şi au căutat-o. S-a speriat şi s-a întors. Pe unde a trecut a fost ca acidul de baterie. Snagov, "U" Cluj, Chiajna, Bistriţa. Peste tot, escroaca asta a făcut numai probleme. Aici a venit în 2012 şi este părtaşă la situaţia clubului. A adus jucători scumpi şi a lăsat prăpăd în urma ei. Pe oamenii ăştia de la Năvădori o să-i nenorocească. Anamaria Prodan este un pericol foarte mare pentru acest sport. Vor vedeaccei de la Săgeata că ea nu are studii pentru funcţia ei. Nici nu are studii superioare", a încheiat Ganea.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net