Amical de lux pentru naţionala de tineret. Ne umflăm muşchii cu „dracii roşii”!

Ultima actualizare:

    Internaţionalii de tineret se pregătesc pentru amicalul cu Belgia
Internaţionalii de tineret se pregătesc pentru amicalul cu Belgia

Naţionala de tineret a României are joi un amical de gală cu Belgia, ambele echipe fiind calificate la Euro 2019.

Tricolorii mici, antrenaţi de Mirel Rădoi, încep mâine seară pregătirea pentru turneul final de anul viitor din Italia şi San Marino. Calificată după 20 de ani în elita continentală, naţionala Under 21 promite să pună bazele unei noi generaţii de aur în fotbalul românesc. Până la competiţia din vara lui 2019, jucătorii lui Rădoi vor disputa mai multe meciuri de verificare, iar primul e programat joi, la Cluj-Napoca, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 19.00.

Adversarul e unul de top, în condiţiile în care Belgia e şi ea calificată la Euro 2019, astfel că are aceleaşi obiective. La nivel de tineret, „dracii roşii” n-au avut în ultimii ani rezultate asemănătoare cu ale naţionalei mari, semifinalistă la ultimul Campionat Mondial, însă şcoala de fotbal belgiană rămâne una de nivel înalt.

Astfel, în meciul de mâine, jucătorii noştri vor avea în faţă câţiva fotbalişti promiţători de la echipele puternice din Belgia, în frunte cu căpitanul Schrijvers de la FC Bruges şi vârful Dimata de la Anderlecht. De partea cealaltă, Mirel Rădoi nu poate conta pe numeroşii jucători chemaţi de Contra la prima reprezentativă (Răzvan Marin, Hagi junior, Nedelcearu, Paşcanu, Manea, Cicâldău şi Puşcaş). În lipsa celor de mai sus, la care se adaugă accidentatul Andrei Ivan, cei mai importanţi jucători ai României contra Belgiei se anunţă FCSB-iştii Man, Coman şi Moruţan, dar şi Denis Drăguş de la Viitorul. Există şanse mici ca România şi Belgia să se reîntâlnească în grupe la Euro 2019, cele două naţionale urmând să fie plasate, cel mai probabil, în ultima urnă valorică la tragerea la sorţi de la 23 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net