Amendă record: Becali l-a "ars" la buzunare pe ghanezul Muniru

Ultima actualizare:

    Sulley Muniru
Sulley Muniru

Patronul FCSB, Gigi Becali, a luat măsuri disciplinare asupra mijlocaşului ghanez Sulley Muniru, implicat într-un scandal intern cu coechipierul Florin Tănase.

”A fost un conflict şi o să vedeți deznodământul la finalul campionatului. Deja o măsură am luat-o împotriva lui Muniru, 40.000 de euro amendă! Am vrut să-i desfac contractul de muncă, dar după aia au intervenit Tănase, Alibec, care m-au rugat să-l iert. M-a sunat și Reghe, că plânge. Dacă era o reacţie rasistă, atunci el trebuia să vină la mine şi să-mi zică şi atunci era amendat Tănase, da?”, a spus Becali la Digi Sport. Astfel, din câte se pare, Sulley Muniru are zilele numărate la FCSB, el urmând să fie dat afară la finalul sezonului.

Scandalul a izbucnit în preziua meciului FCSB - Astra (3-0), atunci când Muniru a fost scos din lot de Laurenţiu Reghecampf. Ulterior, au apărut informaţii despre o bătaie la antrenament între Muniru şi Florin Tănase, acesta din urmă apărându-se cu jigniri rasiste.

Poate plăti amenda dacă îşi vinde maşina

simeon stalpnicul png

Sulley Muniru suferă din cauza sancţiunii imense primită de la patron, dar are soluţii! Ghanezul se poate achita dacă va juca gratis patru luni, având în vedere că are un salariu de 10.000 de euro pe lună. Dacă nu vrea asta, atunci îşi poate vinde oricând bolidul marca Lexus în valoare de 50.000 de euro. Mijlocaşul şi-a camuflat maşina în stilul automobilelor deţinute de fratele său mult mai celebru, Sulley Muntari, ceea ce îi ridică valoarea. Până la urmă, nu e ca şi când ar urma să meargă cu metroul! Muniru mai are o maşină de teren primită cadou chiar de la fostul jucător al lui AC Milan.

«Meme» şi «Reghe», umiliţi în public

simeon stalpnicul png

Dezvăluirile lui Becali au efect de domino şi nu-l fac să sufere doar pe Muniru. Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, cei care îl salvaseră pe african iniţial dând peste bot presei care, chipurile, exagerase din nou, sunt acum în cea mai penibilă situaţie. Practic, circul ridicol făcut de ei la conferinţa de presă a fost desfiinţat de Becali, care i-a umilit din nou arătând lumii câtă greutate au cei doi la echipă. Tehnicianul s-a mai şi afundat în propriile minciuni spunând după meciul cu Craiova că-i pare rău că l-a înlocuit pe Muniru aşa de repede.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net