„Amatorii” din Luxemburg, în calea CFR-ului. Ce zice antrenorul Conceicao

Ultima actualizare:

    Toni Conceicao
Toni Conceicao

Echipa din Gruia joacă mâine, în deplasare, meciul tur cu modesta formaţie Dudelange din play-off-ul Ligii Europa.

Astrele s-au aliniat pentru ca CFR Cluj să pătrundă în grupele celei de-a doua competiţii continentale, însă ardelenii sunt nevoiţi să arate pe teren superioritatea netă pe care o au faţă de luxemburghezii de la Dudelange.

Gruparea din Ducat a produs „bomba” în faza anterioară, eliminând-o pe Legia Varşovia, acesta fiind cel mai bun avertisment pentru jucătorii antrenaţi de Toni Conceicao. „Au avut rezultate echilibrate în Europa. Cei care spun că cei din Luxemburg sunt amatori se înşală”, a insistat tehnicianul lusitan. „I-am analizat şi am văzut că sunt o echipă organizată şi destul de agresivă. Trebuie să avem un nvel bun de joc în faţa lor”, a completat Conceicao.

În actualul sezon european, F 91 Dudelange a jucat şase meciuri (cu campioanele din Ungaria, Kosovo şi Polonia), dar a pierdut o singură partidă, la limită, 1-2 cu maghiarii de la MOL Vidi în preliminariile Ligii Campionilor. În aceste condiţii, suporterii lui CFR Cluj n-ar trebui să se aştepte la o victorie confortabilă în prima manşă, calificarea urmând să se decidă cel mai probabil în Gruia, peste o săptămână.

În meciul de joi seară din Luxemburg s-ar putea să debuteze cel mai important transfer al verii pentru CFR, brazilianul Julio Baptista. „Vom face convocarea pentru meciul cu Dudelange după antrenament. Baptista nu are nicio o problemă medicală, dar trebuie să-l aducem la capacitate maximă”, a precizat Toni Conceicao.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net