Amanta lui Bogdan Mara, copia mai tânără a nevestei!

Ultima actualizare:

De câteva zile, Click! v-a prezentat detaliile celui mai recent scandal în lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, îşi înşală nevasta, cu care este într-o relaţie de peste 13 ani, cu o femeie încă măritată cu un potent om de afaceri. Amanta, Aura, seamănă izbitor cu Daniela, femeia pe care a luat-o de nevastă în urmă cu patru ani.

S-a dus imaginea de familist convins pe care Bogdan Mara (38 de ani) încearcă să o afişeze. Click! a dezvăluit faptul că acesta duce o viaţă dublă: are acasă o soţie care-l iubeşte şi doi copii pe care ambii părinţi i-au dorit enorm, dar cu toate astea a căzut în braţele ispitei. O ispită căsătorită. ”Bogdan şi Aura se ştiu de mulţi ani. Au fost împreună prima dată când el juca la Urziceni, acum şase ani. N-a durat foarte mult relaţia, dar din 2015, de când s-au revăzut, sunt nedespărţiţi”, ne-a declarat un prieten al cuplului. Nedespărţiţi sau nu, cert este că fostul fotbalist şi-a luat bagajele şi s-a mutat de acasă de aproape trei luni. A închiriat un apartament în zona de Nord a Capitalei şi şi-a adus acolo şi amanta, culmea, sosia nevestei.

“Prietenii lui Bogdan care ştiau despre această poveste au fost şocaţi de cât de mult seamănă Aura cu Daniela. Amândouă blonde, slăbuţe, şi la fizionomia feţei seamănă mult”, ne-a spus un amic al lui Mara. Aura, aflată în divorţ de soţul ei, Ciprian, un potent om de afaceri, acţionar şi la o firmă de taximetrie din Bucureşti, şi-a păcălit bărbatul, căruia i-a ascuns faptul că s-a mutat de câteva luni cu noul iubit. ”Bogdan e la Târgu Mureş de când a apărut acest scandal în presă. Preferă să stea departe de nebunia de aici, să nu dea explicaţii faţă în faţă nimănui”, ne-a spus unul dintre colaboratorii preşedintelui de la ASA. 

De cealaltă parte, Aura şi soţul ei, Ciprian, se pregătesc de un nou termen în procesul de divorţ pe care femeia l-a intentat. Dincolo de desfacerea căsniciei, ea cere şi daune materiale. Nu este prima dată când cei doi soţi se întâlnesc în instanţă. Au mai avut trei procese de divorţ, de două ori s-au împăcat, iar o dată s-au separat oficial, dar s-au recăsătorit ulterior.

Şi-a dus amanta în Italia de Revelion

simeon stalpnicul png

Bogdan a încercat să împace şi capra şi varza cu ocazia Sărbătorilor. Concret, şeful de la Târgu Mureş a petrecut Crăciunul la Predeal, cu soţia şi gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan. La 26 decembrie a revenit în Bucureşti şi o zi mai târziu a ”zburat” către Italia. Nu singur, ci însoţit de amanta Aura. Cei doi au petrecut Revelionul la Bari, la prietenii lui Bogdan.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net