Amanta l-a băgat în depresie pe Vasile Turcu? Apropiații dezvăluie motivele sinuciderii

Ultima actualizare:

Şi totuşi, ce l-a împins pe Vasile Turcu să-şi pună ştreangul de gât? Asta e întrebarea care a rămas pe buzele tuturor, chiar şi după ce fostul acţionar de la Dinamo a fost îngropat. Prietenii afaceristului spun că nu datoriile l-ar fi făcut pe Turcu să-şi dorească să moară.

După o săptămână de agonie în care a mai fost ţinut în viaţă doar de aparate, Vasile Turcu a murit la 62 de ani, după o tentativă de sinucidere. Omul de afaceri a fost înmormântat fără slujbă religioasă, cum este normal în astfel de cazuri, cu toate că ancheta poliţiştilor nu a fost finalizată încă. Criminaliştii iau în calcul şi ipoteza unei crime, deşi până acum toate indiciile au arătat că este vorba despre o tentativă evidentă de a-şi curma viaţa prin spânzurare.  De ce şi-a dorit Vasile Turcu atât de mult să moară a fost prima întrebare pe care şi-a pus-o toată lumea. Prima supoziţie a fost aceea că ar fi dat de probleme în afaceri, iar datoriile îl strângeau cu uşa. 

Nici pe departe nu a fost aşa, susţin persoane din anturajul afaceristului, prieteni care au decis să vorbească despre adevăratele probleme ale defunctului milionar. Prima care a aflat ce este în sufletul lui a fost chiar soţia, cea care l-a găsit spânzurat, însă care avea o relaţie destul de rece cu el, după ce s-a discutat intens că are o amantă mult mai tânără.

„Elena, soţia lui, se aştepta la acest gest, ştia de problemele lui, mai ales că mai discutase cu ea că este pe punctul de a claca. A rămas lângă el, deşi relaţia lor era mai mult profesională, având afaceri comune. El ar fi suferit de depresie, dar nu ştiu dacă urma un tratament. Băieţii lui nu ştiau acest lucru, au fost feriţi de aceste detalii, iar, când au fost chemaţi să vorbească în faţa anchetatorilor despre ce s-a întâmplat cu tatăl lor, erau prea şocaţi ca să poată vorbi”,  ne-au declarat apropiaţi ai familiei. 

În faţa anchetatorilor a fost inclusiv contabila lui Vasile Turcu, despre care am aflat că a declarat şi chiar a dovedit, cu acte, că afacerile lui Vasile Turcu mergeau foarte bine şi nici pe departe nu era înglodat în datorii foarte mari, aşa cum mulţi au presupus. Adevăratul motiv de depresie, după spusele apropiaţilor, ar fi acela că Vasile Turcu ar fi fost părăsit de amanta Gabriela G., după cum chiar ea le-a declarat poliţiştilor în prima rundă de audieri. Mai ales că, pe vremea când erau împreună, Turcu îi transferase Gabrielei sume importante de bani şi chiar o parte din afaceri. După despărţire, Turcu a suferit de două ori: şi după amantă, şi după bani.

simeon stalpnicul png

A atârnat în ştreang cel puţin 5 minute

Medicii legişti au anunţat primele rezultate ale autopsiei lui Vasile Turcu, care arată că moartea acestuia a survenit din cauza unor leziuni cerebrale deosebit de grave din cauza sufocării. Legiştii au aproximat că acesta a stat atârnat în ştreang între 5 şi 7 minute, motiv pentru care creierul i s-a umflat, iar gâtul i s-a strivit. Rezultatul probelor toxicologice, cele care vor arăta dacă afaceristul a consumat băuturi alcoolice sau alte substanţe, nu e gata. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net