«Am plâns când am văzut că mă sună Neşu»

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

UPDATE Mihai Neşu, aproape de paralizie / Petre Marin: "Nu pot să cred!"

Ogăraru a câștigat Cupa Elveției: "Pentru Neșu"

Ca atare, fundaşul de 28 de ani a fost scos de la terapie intensivă şi va fi mutat, de azi, în Centrul de Recuperare Medicală „De Hogstraat" din Utrecht, unde specialiştii în fizioterapie vor încerca să-l readucă la normalitate.

„Mihai se simte din ce în ce mai bine. Am vorbit cu el la telefon, semnele sunt din ce în ce mai bune. Am izbucnit în plâns când am văzut că mă sună. Se simţea că este afectat, însă el este un om puternic, care va trece cu bine despre toate problemele pe care le are in acest moment. E foarte optimist şi mai simte din când în când câte un nerv mişcându-se. Abia aştept să mă întâlnesc cu el, să-l văd şi probabil că o să trec pe la el înainte să plec în Elveţia", a relatat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihăiţă, George Ogăraru, la Radio GSP.

„Mihai a crezut şi a luptat până la capăt că se va face bine şi rugăciunile lui au fost ascultate. Mi-a spus că era impresionat pentru tot ce se întâmpla în România, era emoţionat de toate mesajele pe care le-a primit din ţară, despre mesajele primite de la jucători, de la Săpunaru şi de la restul tricolorilor", a mai povestit Ogăraru.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net