Alți trei jucători de la FCSB, depistați pozitiv! Bucureștenii riscă să piardă la ”masa verde” în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Florin Tănase are coronavirusFOTO: Sportpictures.eu
Florin Tănase are coronavirusFOTO: Sportpictures.eu

Pentru bucureștenii de la FCSB veștile proaste vin pe bandă rulantă, iar șansele de calificare în turul 3 preliminar al Ligii Europa scad pe zi ce trece.

După ce marți au fost depistați pozitiv 6 membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Toni Petrea, plus fundașul Andrei Miron, acum numărul infectaților a crescut la 13. Marea problemă este că trei dintre noile cazuri sunt în rândul jucătorilor, iar aceștia nu mai au voie să joace în Serbia, joi seară. Concret, conform celor de la ”Gazeta Sporturilor”, la testul de coronavirus efectuat miercuri, la Timișoara, au fost depistați pozitiv Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea.

Trecând peste faptul că echipa a rămas fără trei titulari dintr-un test – ei au fost trimiși cu mașina acasă, la București – FCSB practic nu va putea alinia în apărare nici un fundaș central. Pentru că după ce Planic s-a despărțit cu scandal de echipa lui Gigi Becali, acesta nu s-a mai îngrijit să aducă vreun înlocuitor de valoarea sârbului, iar apărarea a rămas doar pe umerii singurilor doi fundași centrali de meserie, Miron și Cristea. Ambii, acum, bolnavi.

Mai mult, există pericolul ca acesta să fie pericolul cel mai mic, pentru că regulamentul UEFA spune că o echipă poate disputa un meci doar dacă are 13 jucători valizi pe foaie. Iar la cum cresc cazurile la FCSB și având în vedere că printre cei bolnavi erau și cei care lucrau îndeaproape și zilnic cu sportivii, adică preparatorii fizici și kinetoterapeuții, există riscul pe cât de mare pe atât de real ca întreg lotul bucureștenilor să fie infectat cu coronavirus! Ceea ce ar echivala cu eliminarea echipei noastre din competiție fără joc, conform regulamentului UEFA. Componenții lotului vor efectua un ultim test înaintea meciului și vor afla rezultatele cu cel mult 6 ore înaintea startului partidei. Dacă se va disputa, meciul dintre Backa Topola și FCSB va începe joi la ora 22.00 și va fi transmis în direct la Look Plus.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net