Alina: «Lui Borcea i-am dăruit toată viaţa mea»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea şi soţia lui, Alina, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Dragostea lor durează de 10 ani şi a fost încununată de apariţia pe lume a micuţului Alexandru. Revista OK! a reuşit ceea ce nimeni nu a putut în România: să intre în apartamentul din ţară şi să realizeze fotografii în exclusivitate cu familia Borcea.

Cum a început relaţia dintre cei doi a povestit Alina: „Ne-am cunoscut în avion, într-o cursă spre Timişoara. Am băut o cafea împreună, când am ajuns. Şase luni nu ne-am văzut. Aşa am vrut eu. Am vrut să văd dacă mă place cu adevărat. Aveam 19 ani. Fac 30 la anul. Lui Cristi i-am dăruit toată viaţa mea. Am trăit prin el, prin viaţa lui, de când ne-am cunoscut". Iubirea e reciprocă. Hotelul Boavista, unde cei doi au băut prima cafea, avea să fie cumpărat de Cristi Borcea şi apoi dăruit Alinei de viitorul său soţ.

Dragostea era atât de mare încât Borcea făcea orice tertip pentru a petrece mai mult timp cu iubita lui. Pleca de acasă cu trei zile mai devreme, motivând că merge în deplasare cu echipa, dar ateriza la meci cu elicopterul chiar înaintea startului întâlnirii. „În 11 ani, o singură dată am plecat în State, dar m-am întors după o lună. Nu puteam trăi fără el. A fost cea mai lungă perioadă în care am stat despărţiţi", a mai povestit Alina Borcea.

Cel mai recent număr al revistei OK!, cel în care este publicat şi interviul exclusiv cu Cristi şi Alina Borcea, a apărut ieri pe piaţă şi costă 4,99 lei

simeon stalpnicul png

Ea îşi aminteşte perfect şi cum a venit cererea în căsătorie: „S-a întâmplat pe 1 aprilie 2011. A venit după mine la Miami. Credeam că e la meci, în România. Stăteam la un semafor şi văd dintr-o dată, în oglindă, pe cineva care alerga cu un braţ mare de flori. S-a apropiat de maşină şi mi-a spus: «Am venit să-ţi fac o surpriză»". S-au căsătorit la 28 august.

Mai multe despre relaţia dintre Cristi şi Alina Borcea, dar şi despre începuturile în afaceri ale fostului acţionar dinamovist, puteţi citi în ultimul număr al revistei OK!, care a apărut joi pe piaţă.

Alex, mândria familiei

Născut la 29 mai 2012, Alexandru, fiul lui Cristi şi al Alinei Borcea, face ce vrea din părinţii săi.

simeon stalpnicul png

„E un băiat minunat. Nu plânge. Poartă ochelari de soare. Ascultă muzică clasică. Face cu mâna şi spune «Bye, bye» tuturor avioanelor care trec pe deasupra noastră. Iar dimineaţa, cât îşi bea Alina cafeaua, avem momentele noastre de tată fiu", a declarat pentru OK! Cristi Borcea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net