Alin Toșca a fost prezentat la Gaziantep

tosca-alin-gaziantep-gazisehir04.jpg

Alin Toșca a îmbrăcat tricoul lui Gaziantep Gazisehir
Alin Toșca a îmbrăcat tricoul lui Gaziantep Gazisehir
Foto: Facebook / Gaziantep Gazisehir

Fost căpitan al FCSB, Alin Toșca spune că are încredere în Marius Șumudică și că speră să facă un campionat bun în Turcia.

La puțin timp după ce a realizat eventul, campionat și cupă, cu PAOK Salonic, în Grecia, Alin Toşca (27 de ani) a ales să-și încerce norocul într-un alt campionat din zona Balcanilor. Fundașul a semnat un contract pe doi ani cu echipa antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep Gazisehir, fiind prezentat oficial. Iar la festivitate l-a avut alături pe președintele grupării, Adil Sani Konukoglu. “Sunt foarte bucuros că sunt jucător al Gazişehir Gaziantep”, a spus Toșca. ”Ştiu că este un club foarte bun. Cu un antrenor foarte bun, pe care îl cunosc, cu un preşedinte serios şi ambiţios. Îl ştiu foarte bine pe Şumudică, este un antrenor ambiţios, cu energie multă, pe care o canalizează spre echipă, pentru a câştiga meciuri. Sunt sigur că vom face un sezon foarte bun”, a concluzionat fundașul, care a menționat că obiectivul echipei sale este ocuparea unei poziţii cât mai bune în clasament. “Avem o echipă bună. Cu multă muncă şi seriozitate putem face un sezon foarte bun”. Participant la 16 meciuri pentru echipa României, ultima oară la cel încheiat la egalitate (2-2) în deplasarea cu Norvegia, din preliminariile Euro 2020, Alin Toșca are o cotă de piață de 1,25 milioane de euro.
Pe lângă Toșca, Sumudică ar dori să-l aducă și pe portarul Silviu Lung, cu care a lucrat la Kayserispor. El l-a transferat și pe fostul fundaș stânga al FCSB-ului, Junior Morais (32 de ani), pe care l-a mai antrenat la Astra Giurgiu.

Loading...