Alibec, urmărit la meciul cu Sporting de cei de la Porto şi Watford!

16-sport-alibec-rps_4870-565626656.jpg

alibec,  FCSB, titular
Denis Alibec
Foto: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Denis Alibec e dorit de englezii de la Watford şi de portughezii de la FC Porto, reprezentanţii cluburilor urmând a fi mâine în tribunele Arenei Naţionale. Ei îl vor monitoriza şi vor deschide tratativele cu Gigi Becali.

Alibec ar putea pleca de la FCSB dacă vreo echipă oferă de la zece milioane de euro în sus. ""Nu se pune problema să plece Alibec, nu am nevoie de bani din transferuri. În fotbal se câştigă din performanţă, nu din vânzarea de jucători. I-am luat pe Coman, Nedelcu şi Benzar, dar nu mă interesează să vând. Eu dacă mă duc în Champions League, nu mă uit la 7-8-9 milioane de euro. Dacă ne calificăm în Ligă, îl dau pe Alibec pe 20 de milioane. Dacă nu, merg în Europa League şi cer 10 milioane. Îl vrei pe Alibec? Foarte bine, dă-mi 10 milioane. Eu aşa ştiu să negociez şi până acum mi-a ieşit", a spus Becali la Digi Sport.

Loading...

Citește și

  • sporting fcsb liga campionilor fotbal

    Românii au făcut 0-0 cu Sporting, la Lisabona, iar calificarea în grupele Ligii Campionilor se va juca la București, pe 23 august

  • FCSB a pierdut ultimele două titluri în faţa Astrei şi Viitorului şi altă politică decât să le fure acestora cei mai buni jucători nu are. După ce i-a dezintegrat pe giurgiuveni, de unde a transferat 7 jucători, acum a pus ochii pe constănţeni. Şi a ajuns deja la cifra patru!