Alibec se relaxează, coechipierii transpiră din greu

Ultima actualizare:

    Îmbrăcat ca un rapper,  Alibec a ieşit cu punga  plină din benzinărieFoto: Blitz
Îmbrăcat ca un rapper, Alibec a ieşit cu punga plină din benzinărieFoto: Blitz

Denis Alibec nu a renunţat la vicii, aşa cum i-a promis lui Gigi Becali, iar fotoreporterii “Click!” au dovada. Vedeta celor de la FCSB are câteva zile libere şi profită din plin de ele. În acelaşi timp, în Slovacia, colegii săi trag din greu la antrenamente.

Atacantul numărul unu din lotul lui Dică nu e alături de colegii săi în stagiul de pregătire din Slovacia. Ei se antrenează acolo de 11 zile, dar vedeta FCSB e în Capitală. Aici, oficial, e în perioada de refacere după ce a acuzat dureri în zona inghinală din cauza cărora a ratat şi meciurile naţionalei României. Dar, deşi nu face efort, el profită din plin de vacanţa primită nesperat. E client al cluburilor de fiţe din Bucureşti, iar de la masa sa nu lipsesc ţigările şi băuturile spirtoase. 

Zilele trecute, Alibec a fost surprins de fotoreporterii “Click!” într-o benzinărie din Băneasa. Era îmbrăcat lejer, cu un tricou ce depăşea talia şi pantaloni scurţi, iar la gât purta un lanţ uriaş, în genul raperilor americani. În picioare avea ghete albe sport, “accesorizate” cu ţepi, toate elementele ţinutei fiind “de firmă” şi bineînţeles foarte scumpe. După câteva minute a ieşit din incintă, iar din punga de cumpărături se observau lejer sticla de cola şi cea de vin, în timp ce “tutunul” a fost mai ferit de ochii curioşilor, pachetul fiind unul slim, adică ţigările sunt mai subţiri faţă de cele obişnuite. 

Până să se urce în bolidul său, un model de Porsche de zeci de mii de euro cu numere personalizate, parcat chiar în faţa uşii benzinăriei, s-a întâlnit cu un prieten. Cei doi au discutat pentru scurt timp, s-au salutat, după care Denis a demarat în trombă la volanul luxoasei maşini. 


    După cinci minute de  discuţii cu un prieten,  a plecat spre casăFoto: Blitz
După cinci minute de discuţii cu un prieten, a plecat spre casăFoto: Blitz

Rămâne de văzut cum va reacţiona Gigi Becali, cel care i-a transmis clar atacantului că atât timp cât este sub contract cu FCSB nu are voie să se atingă de ţigări şi cola. Oricum, pentru Alibec va începe perioada de muncă, el urmând să facă parte din lotul ce va pleca în al doilea cantonament al roş-albaştriilor. Stagiul va fi de duminică până la data de 8 iulie în Olanda. Aici, el va disputa şi mai multe amicale puternice şi va trebui să dea randament maxim, finanţatorul Gigi Becali fiind dispus să-i ierte toate păcatele dacă echipa se califică în Liga Campionilor.

«Rupţi» la antrenamentele din Slovacia


    Îmbrăcat ca un rapper,  Alibec a ieşit cu punga  plină din benzinărieFoto: Blitz
Îmbrăcat ca un rapper, Alibec a ieşit cu punga plină din benzinărieFoto: Blitz

Jucătorii de la FCSB au parte de câte două şedinţe de pregătire zilnic, unele intense, în stagiul din Slovacia. Ei se află aici de la data de 9 iunie şi vor sta până poimâine. Doar ieri au avut parte de o zi liberă, una de relaxare, în rest jucătorii fiind sub comanda preparatorului fizic Marian Lupu. Sub privirile lui Nicolae Dică, fotbaliştii au trebuit să facă faţă unor exerciţii de menţinere a echilibrului sau de viteză, în timp ce erau legaţi cu nişte corzi speciale. Noua achiziţie, Budescu, şi-a respectat sarcinile şi chiar e în greutatea optimă, deşi era recunoscut pentru faptul că mereu sosea cu multe kilograme în plus din vacanţă. Totuşi, recent, Gnohere, un fotbalist masiv, nu a rezistat efortului şi într-o zi nu a putut efectua programul obişnuit. Roş-albaştrii vor sosi în ţară şi după o scurtă pauză vor pleca duminică în al doilea cantonament, unul unde vor juca şi amicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net